Πόνος και θλίψη για παρουσιαστή του Σίγμα – Συγκίνηση στο διαδίκτυο

Πόνος και θλίψη για παρουσιαστή του Σίγμα – Συγκίνηση στο διαδίκτυο

Με μία δυσάρεστη είδηση ξύπνησε σήμερα, (17/9), ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Σίγμα. Έφυγε από τη ζωή ένας πολύ δικός του άνθρωπος.

Κατάθεση ψυχής μέσω του διαδικτύου έκανε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σίγμα, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Ψάχνοντας παρηγοριά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, τον πόνο του για το χαμό της λατρεμένης του γιαγιάς, Αρετής.

Με ένα κείμενο – ύμνο προς σ΄αυτήν, επέλεξε να της πει το τελευταίο αντίο και να την τιμήσει. 

 

 

Χ.Τσ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE