Πόνος και θλίψη για παρουσιαστή του Σίγμα – Συγκίνηση στο διαδίκτυο

Πόνος και θλίψη για παρουσιαστή του Σίγμα – Συγκίνηση στο διαδίκτυο

Με μία δυσάρεστη είδηση ξύπνησε σήμερα, (17/9), ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Σίγμα. Έφυγε από τη ζωή ένας πολύ δικός του άνθρωπος.

Κατάθεση ψυχής μέσω του διαδικτύου έκανε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σίγμα, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Ψάχνοντας παρηγοριά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, τον πόνο του για το χαμό της λατρεμένης του γιαγιάς, Αρετής.

Με ένα κείμενο – ύμνο προς σ΄αυτήν, επέλεξε να της πει το τελευταίο αντίο και να την τιμήσει. 

 

 

Χ.Τσ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE