LIKE ONLINE

Αυτά τα τρία ζώδια είναι πιθανότερο να χωρίσουν μέσα στον Μάρτιο

Αυτά τα τρία ζώδια είναι πιθανότερο να χωρίσουν μέσα στον Μάρτιο

Οι περισσότεροι ανυπομονούμε να έρθει ο Μάρτιος, γιατί μαζί του φέρνει την άνοιξη και πολλές αλλαγές χάρη στις πλανητικές κινήσεις της Αφροδίτης, του Άρη, καθώς και την Πανσέληνο και έκλειψη Σελήνης στον Κριό.

Για κάποια ζώδια, ωστόσο, ο πρώτος μήνας της άνοιξης δεν αναμένεται να είναι τόσο εύκολος, καθώς κινδυνεύουν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Δίδυμοι

Όλο το αναβάλλετε, παρότι δεν είναι του στιλ σας, κι έτσι τώρα θα το βρείτε μπροστά σας. Ξέρετε σε ποιους τομείς χωλαίνει η σχέση σας και τι πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Εσείς λαχταράτε μία ρομαντική καθημερινότητα κι ο άλλος βρίσκεται σε ένα δικό του σύμπαν, παρότι διαθέτει πολλά συναισθήματα για το πρόσωπό σας. Δεν τα βρίσκετε όμως στη συζήτηση, κι αυτό πρέπει να αλλάξει. Κάντε το όσο πιο νωρίς γίνεται, γίνετε ειλικρινείς, κι ας πικράνετε ο ένας τον άλλο – μόνο έτσι μπορείτε να αποφύγετε έναν άσχημο χωρισμό.

Ζυγός

Πολλές φορές αισθάνεστε το περιττό πρόσωπο στο δωμάτιο. Παρότι εσείς έχετε φροντίσει σε πολλούς τομείς για την κοινή σας ζωή, επιδιώκοντας πάντα να ζείτε μαζί τις πιο όμορφες εμπειρίες, συχνά αυτό δεν σας αναγνωρίζεται. Ο άλλος είναι σκυμμένος στο λάπτοπ ή σε κάποιο οικογενειακό του πρόβλημα κι εσείς νομίζετε πως σας αγνοεί. Πρέπει άμεσα να σταματήσετε να σκέφτεστε αρνητικά για το πρόσωπό σας. Αν νιώθετε πως σας λείπει η ελευθερία, είναι ένα άλλο ζήτημα. Άλλο να είσαι περιττός κι άλλο φυλακισμένος.

Ιχθύες

Ενώ καμιά φορά αισθάνεστε πως υπολειτουργείτε στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, όταν έρθουν έτσι τα πράγματα και ξεσπάσετε, γίνεται χαμός. Έτσι και τον Μάρτιο, θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για ξέσπασμα απέναντι στη σχέση σας, όμως το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να μαλώσετε με τον δικό σας άνθρωπο. Ενίοτε, όμως, δεν υπάρχει άλλη επιλογή, κι αυτό πρέπει να το σκεφτείτε μόνοι σας, με πολλή προσοχή και χωρίς να θολώσετε την κρίση σας με υποθετικές σκέψεις που περιλαμβάνουν μόνο καταστροφικά σενάρια.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top