LIKE ONLINE

«Θα τρώω μέχρι να πάω στο νοσοκομείο» – Άνδρας τρώει ωμό κοτόπουλο για 100 μέρες - Βίντεο

«Θα τρώω μέχρι να πάω στο νοσοκομείο» – Άνδρας τρώει ωμό κοτόπουλο για 100 μέρες - Βίντεο

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τους κινδύνους του να τρώει κάποιος ωμό κοτόπουλο.

Ο John από τη Φλόριντα φαίνεται να μη δίνει δεκάρα τσακιστή για αυτό.

Αποφάσισε να τρώει κάθε μέρα για 100 ημέρες ωμό κοτόπουλο για να δει τι θα συμβεί στον οργανισμό του και να το καταγράφει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον John, όλα αυτά γίνονται στο όνομα της επιστήμης. Συγκεριμένα, πιστεύει ακράδαντα ότι η κατανάλωση ωμού κρέατος δεν είναι τόσο τρομακτική όσο μας έχουν κάνει να πιστεύουμε.

Στο πρώτο βίντεο του, το οποίο δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου, ο John κάθεται μπροστά στην κάμερα με ένα ωμό στήθος κοτόπουλου στο χέρι και ένα ποτήρι ωμά αυγά στο τραπέζι.

«Σήμερα είναι η πρώτη μέρα. Θα τρώω ωμό κοτόπουλο για εκατό μέρες ή μέχρι να με πιάσει στομαχόπονος. Μην το δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι. Ακολουθήστε με για να δείτε τι θα συμβεί», είπε πριν πάρει μια μπουκιά από το κοτόπουλο στο χέρι του.

Συνέχισε να τρώει και το υπόλοιπο στήθος κοτόπουλου στο βίντεο πριν σηκώσει το ποτήρι με τα αυγά και τα πιει.

Αν και ξεκίνησε στο TikTok, ο John αποφάσισε να μεταφερθεί στο Instagram, αφού ισχυρίστηκε ότι η πλατφόρμα διέγραφε συνεχώς τα βίντεό του.

Τώρα έχει αποκτήσει πάνω από 400.000 followers στην πλατφόρμα, οι οποίοι ενδιαφέρονται να δουν τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια.

Από τις 14 Φεβρουαρίου, ο John έχει δημοσιεύσει περιεχόμενο 27 ημερών και φαίνεται ότι συνεχίζει να τα πηγαίνει καλά, παρά την ποσότητα ωμού κοτόπουλου που έχει καταναλώσει.

Επίσης, διαφοροποιεί το είδος του κοτόπουλου που τρώει.

Για παράδειγμα, είχε ωμές φτερούγες κοτόπουλου για το Super Bowl και στήθος κοτόπουλου με φύλλα σαλάτας, παρμεζάνα, κρουτόν και σάλτσα Caesar για να φτιάξει μια υγρή εκδοχή της σαλάτας Caesar με κοτόπουλο.

@rawmeatexperiment

Lets see how this goes for science

♬ original sound - Raw Meat Guy

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο John τρώει ωμό κρέας.

Το 2022 δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στο YouTube με τίτλο «Τρώω ωμό κρέας στα Whole Foods κάθε μέρα μέχρι να πεθάνω από βακτήρια», μέχρι που βαρέθηκε μετά από 200 ημέρες.

Δεν κατέληξε ποτέ να αρρωστήσει, γι’ αυτό και τώρα θέλησε να πάει το πείραμα ένα βήμα παραπέρα με ωμό κοτόπουλο.

Σκοπεύει να συνεχίσει τη διατροφή του με ωμά πουλερικά για 100 ημέρες – ή μέχρι να αρρωστήσει.

Σύμφωνα με τον John, όλα αυτά γίνονται στο όνομα της επιστήμης.

Συγκεκριμένα, πιστεύει ακράδαντα ότι η κατανάλωση ωμού κρέατος δεν είναι τόσο τρομακτική όσο μας έχουν κάνει να πιστεύουμε.

«Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που θα συμβεί; Θα τα κάνω πάνω μου για μια εβδομάδα ή κάτι τέτοιο, αλλά μάλλον έχω κάνει χειρότερα πράγματα από αυτό στη ζωή μου», δήλωσε ο John στο Vice.

«Προσπαθώ να βάζω συνεχώς προειδοποιήσεις ότι δεν νομίζω ότι είναι καλό κάποιος άλλος να το κάνει αυτό», πρόσθεσε.

Τόνισε, επίσης, πως αυτά τα βίντεο που βγάζει δεν αποσκοπούν στο να κερδίσει like και followers, αλλά αφορά σε μια προσωπική του εξερεύνηση.

«Ακόμα και στη διατροφική μου έρευνα, υπάρχουν καλύτερες ωμές τροφές για να τρώει κανείς, όπως το μοσχάρι. Αυτό είναι απλώς ένα προσωπικό πείραμα για μένα», εξήγησε ο ίδιος.

«Όχι» στα ωμά πουλερικά

Παρά τα αποτελέσματα του John στη διατροφή με ωμά πουλερικά, δεν συνιστάται η κατανάλωση ωμών πουλερικών.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εκτιμούν ότι περίπου 1 εκατομμύριο άνθρωποι αρρωσταίνουν από την κατανάλωση μολυσμένων πουλερικών κάθε χρόνο στις ΗΠΑ.

Αναφέρουν επίσης ότι το ωμό κοτόπουλο μπορεί να είναι μολυσμένο με μικρόβια Campylobacter, Salmonella ή Clostridium perfringens, αλλά ότι τα μικρόβια αυτά εξαφανίζονται όταν το κρέας μαγειρεύεται.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top