ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γκαγκστερική ληστεία στη Λεμεσό - Απομονωμένη η περιοχή - Διερευνάται αν επιδίδονταν σε τζόγο

Γκαγκστερική ληστεία στη Λεμεσό - Απομονωμένη η περιοχή - Διερευνάται αν επιδίδονταν σε τζόγο

Συνεχίζονται οι εξετάσεις για την υπόθεση κινηματογραφικής ληστείας με κουκουλοφόρους σε εκδήλωση στη Λεμεσό.

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», λαμβάνονται καταθέσεις, συγκεντρώνεται μαρτυρία και αναμένονται και οι επιστημονικές εξετάσεις.

«Χρειάζεται αρκετή δουλειά. Είναι δύσκολη υπόθεση καθώς βρίσκονταν σε μια απομονωμένη περιοχή, δεν υπήρχαν σπίτια και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης κάτι το οποίο καθιστά τη διαλεύκανση της υπόθεσης πιο δύσκολη», τόνισε ο Χρίστος Ανδρέου.

Αν και σύμφωνα με την αρχική μαρτυρία επρόκειτο για μια μεμονωμένη εκδήλωση, ένα πάρτι, φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συνευρέθηκαν σε αυτή την τοποθεσία. «Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για τζόγο. Αυτό διερευνάται. Αλλά για μας είναι σημαντικό να συλληφθούν οι δράστες καθώς η ληστεία έγινε», κατέληξε ο Χρίστος Ανδρέου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top