ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγοί Προσοχή: Σε αυτούς τους δρόμους θα εκτελούνται εργασίες σε Λευκωσία και Λάρνακα - Αναλυτικά μέρες, ώρες και σημεία

Οδηγοί Προσοχή: Σε αυτούς τους δρόμους θα εκτελούνται εργασίες σε Λευκωσία και Λάρνακα - Αναλυτικά μέρες, ώρες και σημεία

lass="press_release_title_inner">Ανακοινώσεις εξέδωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας

1.    Εργασίες αντικατάστασης παροχής νερού από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τρίτη, 05/03/2024, μεταξύ των ωρών 08:30-15:00,θα γίνονται εργασίες αντικατάστασης παροχής νερού από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας στη Λεωφόρο Μακαρίου στην Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει το τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου παρά τη συμβολή της με την οδό Ζαλόγγου για μήκος 20μ. περίπου, και από τις δύο κατευθύνσεις (εναλλάξ), και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2.    Εργασίες στο πλαίσιο του Έργου «Δρόμος εντός Τσερίου»

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του Έργου «Δρόμος εντός Τσερίου», πρόκειται να εφαρμοστεί η όγδοη φάση των εργασιών από τις 05/03/2024 μέχρι τις 04/05/2024, και ότι το τμήμα από την οδό Τριόνη μέχρι την οδό Κ. Μισιαούλη θα είναι κλειστό.  Οι οδηγοί με κατεύθυνση από Δευτερά προς Λευκωσία, εξαιρουμένων των βαρέων οχημάτων και λεωφορείων, θα χρησιμοποιούν τις οδούς Ν. Καζαντζάκη, Γ. Ξενόπουλου και Στροβόλου μέσω προσωρινού παρακαμπτήριου δρόμου.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, την ημερομηνία που θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα της οδού Στροβόλου, από τη συμβολή με την οδό Κ. Μισιαούλη μέχρι το πρατήριο καυσίμων ESSO, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λευκωσία προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Μ. Καραολή, Ομονοίας, Α. Ζάκου, Σαλαμίνος, Πενταδακτύλου, K. Βάρναλη, Κουρίου.

Για την πιο πάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση θα υπάρχουν οι κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις, τις οποίες οι οδηγοί ενδείκνυται να ακολουθούν.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάειΤο μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top