ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγοί Προσοχή: Σε αυτούς τους δρόμους θα εκτελούνται εργασίες σε Λευκωσία και Λάρνακα - Αναλυτικά μέρες, ώρες και σημεία

Οδηγοί Προσοχή: Σε αυτούς τους δρόμους θα εκτελούνται εργασίες σε Λευκωσία και Λάρνακα - Αναλυτικά μέρες, ώρες και σημεία

lass="press_release_title_inner">Ανακοινώσεις εξέδωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας

1.    Εργασίες αντικατάστασης παροχής νερού από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τρίτη, 05/03/2024, μεταξύ των ωρών 08:30-15:00,θα γίνονται εργασίες αντικατάστασης παροχής νερού από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας στη Λεωφόρο Μακαρίου στην Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει το τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου παρά τη συμβολή της με την οδό Ζαλόγγου για μήκος 20μ. περίπου, και από τις δύο κατευθύνσεις (εναλλάξ), και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2.    Εργασίες στο πλαίσιο του Έργου «Δρόμος εντός Τσερίου»

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του Έργου «Δρόμος εντός Τσερίου», πρόκειται να εφαρμοστεί η όγδοη φάση των εργασιών από τις 05/03/2024 μέχρι τις 04/05/2024, και ότι το τμήμα από την οδό Τριόνη μέχρι την οδό Κ. Μισιαούλη θα είναι κλειστό.  Οι οδηγοί με κατεύθυνση από Δευτερά προς Λευκωσία, εξαιρουμένων των βαρέων οχημάτων και λεωφορείων, θα χρησιμοποιούν τις οδούς Ν. Καζαντζάκη, Γ. Ξενόπουλου και Στροβόλου μέσω προσωρινού παρακαμπτήριου δρόμου.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, την ημερομηνία που θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα της οδού Στροβόλου, από τη συμβολή με την οδό Κ. Μισιαούλη μέχρι το πρατήριο καυσίμων ESSO, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λευκωσία προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Μ. Καραολή, Ομονοίας, Α. Ζάκου, Σαλαμίνος, Πενταδακτύλου, K. Βάρναλη, Κουρίου.

Για την πιο πάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση θα υπάρχουν οι κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις, τις οποίες οι οδηγοί ενδείκνυται να ακολουθούν.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top