Έτσι μπορείς να υποβάλεις αίτηση στο Σχέδιο Επιχορήγησης Διακοπών για τα Άτομα με Αναπηρίες

Έτσι μπορείς να υποβάλεις αίτηση στο Σχέδιο Επιχορήγησης Διακοπών για τα Άτομα με Αναπηρίες

ο Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες (ΤΚΕΑΑ) ανακοινώνει ότι θα λειτουργήσει για το 2024 το Σχέδιο Επιχορήγησης Διακοπών για Άτομα με Αναπηρίες, το οποίο εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 10/05/2022, για διακοπές που θα πραγματοποιηθούν εντός του 2024.

Η παραλαβή αιτήσεων θα ξεκινήσει από τις 11 Μαρτίου 2024 και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2024 ή μέχρι εξαντλήσεως του κονδυλίου για το συγκεκριμένο Σχέδιο.

Οι ενδιαφερόμεοι μπορούν να προμηθευτούν τον οδηγό του Σχεδίου Επιχορήγησης Διακοπών για Άτομα με Αναπηρίες καθώς και το έντυπο αίτησης:

(α) από την ιστοσελίδα του Τμήματος: www.dmsw.gov.cy/dsid

(β) από τα Κέντρα Αξιολόγησης Αναπηρίας του ΤΚΕΑΑ:

  • στη Λευκωσία, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’ 67, 2220 Λατσιά,
  • στη Λεμεσό, Αποστόλου Ανδρέα 11, Hyper Tower, Κατάστημα 1, 4007 Μέσα Γειτονιά,
  • και στη Λάρνακα, Ακροπόλεως 25 & Χανίων, 7000 Μενεού

(γ) από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη σε όλες τις πόλεις

Σημαντικές Πληροφορίες

  1.  Είναι ευθύνη των δικαιούχων να βεβαιώνονται ότι τα ξενοδοχεία/τουριστικά καταλύματα είναι εγκεκριμένα από το Υφυπουργείο Τουρισμού, καθώς και ότι χρεώνουν τις συνήθεις χρεώσεις για την περίοδο. Το Τμήμα θα διενεργεί ελέγχους σε περίπτωση σημαντικής απόκλισης από τις συνήθεις τιμές χρέωσης για την περίοδο, και θα αναπροσαρμόζει το ποσό πληρωμής ανάλογα.
  2. Καμία πληρωμή δεν θα γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό πέραν από αυτόν του άμεσα δικαιούχου ή των κηδεμόνων του, σε περίπτωση ανήλικου δικαιούχου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται, ανάλογα με την επαρχία διαμονής τους, στα τηλέφωνα επικοινωνίας 22815015/082 για την Επαρχία Λευκωσίας, 25729131 για τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου και 24205975 για τις Επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.                                                           

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE