ΥΓΕΙΑ

Αποκτήστε καθαρό πρόσωπο ακολουθώντας 5 απλά βήματα

Αποκτήστε καθαρό πρόσωπο ακολουθώντας 5 απλά βήματα

Μπορεί το καθάρισμα του προσώπου να ακούγεται ως μια απλή υπόθεση, όμως δεν είναι.

 Οι περισσότερες γυναίκες ταλαιπωρούν το πρόσωπό τους με το καθημερινό μακιγιάζ, κάτι που καθιστά τον καθαρισμό της επιδερμίδας επιτακτική ανάγκη.

Κάθε πρόσωπο πρέπει να είναι καθαρό, τονωμένο, ενυδατωμένο κυρίως πριν πέσουμε για ύπνο, καθώς τότε ανανεώνεται.

Μπορεί να ακούγεται «βουνό», ωστόσο, δεν είναι. Με 5 απλά βήματα η επιδερμίδα σας μπορεί να είναι καθαρή και γεμάτη λάμψη.

Πλύνετε το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό και μια ειδική κρεμά, ώστε να αφαιρεθούν οι ακαθαρσίες. Μετά το πλύσιμο, ταμπονάρετε με μια πετσέτα το πρόσωπό σας. Μην το τρίψετε γιατί το τραυματίζετε.

Πάρετε ένα βαμβάκι και τοποθετήστε μια τονωτική λοσιόν. Αν η περιοχή Τ του προσώπου σας είναι λιπαρή, το toner θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

Σέρουμ, το μαγικό εργαλείο. Τοποθετήστε το στην επιδερμίδας απλόχερα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος, για να αντιμετωπίσετε τα σημάδια γήρανσης, την ερυθρότητα ενώ παράλληλα σας ενυδατώνει.

Μπορείτε να αναμείξετε το σέρουμ με την ενυδατική, σε περίπτωση που θέλετε να προσπεράσετε ένα βήμα. Για το βράδυ, επιλέξτε μια ενυδατική με «βαρύτερη» σύνθεση, ενώ για το πρωί προτιμήστε μία με υψηλό δείκτη SPF.

Τελευταίο και σημαντικό: Μην ξεχάσετε την κρέμα ματιών. Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι η λεπτότερη του δέρματος, γι' αυτό και χρειάζεται πολύ ενυδάτωση. Κάνετε ένα ελαφρύ μασάζ ή χτυπήστε ελαφρά την περιοχή με τις άκρες των δαχτύλων σας. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top