LIKE ONLINE

Αυτό είναι το πιο άκαρδο ζώδιο από όλα – Τα συναισθήματα των άλλων δεν το αφορούν στο ελάχιστο

Αυτό είναι το πιο άκαρδο ζώδιο από όλα – Τα συναισθήματα των άλλων δεν το αφορούν στο ελάχιστο

Το να δείχνουμε ενσυναίσθηση και συμπόνια θεωρείται ένα προσόν. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να είμαστε υπερευαίσθητοι ή υπερβολικοί στις εκδηλώσεις των συναισθημάτων μας για να θεωρούμαστε στοργικοί άνθρωποι.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι που δεν αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο αυτό τον χαρακτηρισμό. Συμπεριφέρονται περισσότερο σαν ρομπότ, χωρίς καθόλου συναισθήματα, και δεν διστάζουν να πατήσουν επί πτωμάτων, αν πρόκειται να φανεί πως εκείνοι είναι καλύτεροι. Και ενώ μπορεί, ορισμένες φορές, όλοι μας να έχουμε μια κακή ημέρα ή εβδομάδα, οι αστρολόγοι λένε πως για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά ορισμένων ατόμων φταίει ο αστρολογικός τους χάρτης.

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποια είναι τα πιο άκαρδα ζώδια και ποιο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν έχουν αρκετή ενέργεια για να δώσουν προσοχή στα συναισθήματα και τις συγκινήσεις, ειδικά αυτές των άλλων ανθρώπων, καθώς εστιάζουν στην εργασία τους. Διοχετεύουν την αποφασιστικότητά τους στην επίτευξη των φιλοδοξιών τους, γεγονός που μπορεί να τους κάνει να φαίνονται μονόπλευροι κατά καιρούς. Δεδομένου ότι κυβερνώνται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας και της δομής, δυσκολεύονται να αφήσουν τους άλλους να πάρουν τον έλεγχο και μπορεί να γίνουν σκληροί αν δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν χαρίζονται σε κανένα συναίσθημα και λένε τη γνώμη τους χωρίς δεύτερη σκέψη, ακόμα κι αν αυτή πληγώνει.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι «οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού» που μετακινούνται από ομάδα σε ομάδα, από συζήτηση σε συζήτηση και από θέμα σε θέμα, συχνά επιδεικνύοντας ένα προσωπείο ανάλογα με το με ποιον έχουν απέναντί τους. Επειδή είναι τόσο κοινωνικοί και αγαπούν να συμπεριλαμβάνονται σε κάθε συζήτηση, θέμα ή project τείνουν να μιλούν χωρίς να σκέφτονται ή να δίνουν σημασία στα συναισθήματα των άλλων. Ζουν σε έναν κόσμο με τους δικούς τους κανόνες και τη δική τους πραγματικότητα. Στο μυαλό τους, αν κάτι δεν πάει καλά, το πρόβλημα το έχετε εσείς και όχι εκείνοι.

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Κριοί είναι ηγέτες. Συχνά είναι τόσο επικεντρωμένοι στον εαυτό τους και στο πώς μπορούν να επιτύχουν καλύτερα τους στόχους τους, που τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων χάνονται. Είναι πολύ παθιασμένοι και μπορεί να είναι εγωιστές, παρορμητικοί και αλαζόνες. Κυβερνώνται, επίσης, από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, οπότε είναι πιθανό να ξεκινήσουν έναν καυγά μαζί σας χωρίς λόγο. Δυσκολεύονται να συγκρατήσουν τα λόγια τους και μπορεί να γίνουν εντελώς κακοί απέναντι στους άλλους.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, ένα σύνθετο ζώδιο του νερού με κοφτερό μυαλό, είναι εξαιρετικά ψυχρός και κλειστός ως χαρακτήρας. Η σιωπή και ο σαρκασμός είναι τα όπλα του, τα οποία δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσει πολύ συχνά. Δείχνουν μια πιο ήπια συναισθηματική πλευρά στους πιο κοντινούς τους ανθρώπους, αλλά ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις, οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι, αλλά ταυτόχρονα απόμακροι. Την ίδια στιγμή, γίνονται απόλυτα εκδικητικοί ακόμα κι αν συνέβη κάτι που για εσάς δεν είχε καμία σημασία.

Παρθένος

Στην κορυφή της λίστας με τα λιγότερο συναισθηματικά ζώδια βρίσκεται η Παρθένος. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι ιδιαίτερα επικριτικοί και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επισημαίνουν τα ελαττώματα των άλλων ανθρώπων. Δεν τους ενδιαφέρει πόσο σκληρά προσπάθησες για κάτι- αν δεν έγινε με τον δικό τους τρόπο, είναι λάθος. Βλέπουν τα πράγματα μόνο μέσω της λογικής, ποτέ συναισθηματικά, γεγονός που τους αφήνει ανίκανους να αντιληφθούν συγκεκριμένες ενδείξεις που σχετίζονται με το πώς αισθάνεται ο άλλος. Μπορεί να κλειστούν στον εαυτό τους απέναντι σε δεσμούς ή σχέσεις και να διακόψουν εύκολα και γρήγορα, χωρίς να νοιάζονται για τον άλλο ή να κοιτάξουν πίσω τους.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top