ΟΗΕ για το χτύπημα Ρωσίας σε Οδησσό: Καταδικάζει επιθέσεις κατά αμάχων

ΟΗΕ για το χτύπημα Ρωσίας σε Οδησσό:  Καταδικάζει επιθέσεις κατά αμάχων

Ακόμα ένα παράδειγμα του φρικτού αντίκτυπου του πολέμου στην Ουκρανία, αποκάλεσε ο Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Στέφαν Ντουζαρίκ το ρωσικό κτύπημα με πύραυλο στην Οδησό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση Τύπου, ο κ. Ντουζαρίκ είπε ότι είδαν τις αναφορές. «Προφανώς, είναι ένα ακόμη παράδειγμα του φρικτού αντίκτυπου αυτής της σύγκρουσης», είπε και πρόσθεσε ότι «για άλλη μια φορά, καταδικάζουμε οποιεσδήποτε επιθέσεις εναντίον αμάχων και πολιτικών υποδομών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE