ΟΗΕ για το χτύπημα Ρωσίας σε Οδησσό: Καταδικάζει επιθέσεις κατά αμάχων

ΟΗΕ για το χτύπημα Ρωσίας σε Οδησσό:  Καταδικάζει επιθέσεις κατά αμάχων

Ακόμα ένα παράδειγμα του φρικτού αντίκτυπου του πολέμου στην Ουκρανία, αποκάλεσε ο Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Στέφαν Ντουζαρίκ το ρωσικό κτύπημα με πύραυλο στην Οδησό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση Τύπου, ο κ. Ντουζαρίκ είπε ότι είδαν τις αναφορές. «Προφανώς, είναι ένα ακόμη παράδειγμα του φρικτού αντίκτυπου αυτής της σύγκρουσης», είπε και πρόσθεσε ότι «για άλλη μια φορά, καταδικάζουμε οποιεσδήποτε επιθέσεις εναντίον αμάχων και πολιτικών υποδομών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE