ΟΗΕ για το χτύπημα Ρωσίας σε Οδησσό: Καταδικάζει επιθέσεις κατά αμάχων

ΟΗΕ για το χτύπημα Ρωσίας σε Οδησσό:  Καταδικάζει επιθέσεις κατά αμάχων

Ακόμα ένα παράδειγμα του φρικτού αντίκτυπου του πολέμου στην Ουκρανία, αποκάλεσε ο Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Στέφαν Ντουζαρίκ το ρωσικό κτύπημα με πύραυλο στην Οδησό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση Τύπου, ο κ. Ντουζαρίκ είπε ότι είδαν τις αναφορές. «Προφανώς, είναι ένα ακόμη παράδειγμα του φρικτού αντίκτυπου αυτής της σύγκρουσης», είπε και πρόσθεσε ότι «για άλλη μια φορά, καταδικάζουμε οποιεσδήποτε επιθέσεις εναντίον αμάχων και πολιτικών υποδομών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE