Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο καρκίνος μου διαγνώστηκε τελείως συμπτωματικά» - Δείτε βίντεο

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο καρκίνος μου διαγνώστηκε τελείως συμπτωματικά» - Δείτε βίντεο

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην ημερίδα του φορέα «Θάλπος – Ψυχική Υγεία» που διοργανώθηκε πρόσφατα, και αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που χρειάστηκε να παλέψει με τον καρκίνο αλλά και το πόσο τον βοήθησε η δουλειά του να ξεχαστεί από όσα είχε περάσει.

«Εμένα ο καρκίνος διαγνώστηκε τελείως συμπτωματικά. Είχα πάει για έναν έλεγχο του θυρεοειδή και επειδή ο γιατρός ήταν φίλος έκανε υπέρηχο και λίγο παραπέρα και ξαφνικά έκανε μια τεράστια παύση. ”Κάτι περίεργο βλέπω εδώ, να πας να το κοιτάξεις, μάλλον λίπωμα θα είναι”. Εγώ κατάλαβα ότι δεν ήταν λίπωμα. Ο ακτινοδιαγνώστης ήταν από αυτούς που μιλάνε φόρα παρτίδα. Μου είπε ότι το νεφρό είναι σαν πορτοκάλι, ”αν έχει διηθήσει στην κάψα, σε δυο μήνες έχεις φύγει αλλιώς βγάζουμε το νεφρό και τελειώνουμε”» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewcy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE