Εργαζόταν χωρίς άδεια και διέμενε παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 33χρονο

Εργαζόταν χωρίς άδεια και διέμενε παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 33χρονο

Στην σύλληψη 33χρονου προχώρησε η Αστυνομία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού εργαζομένου στη Γεροσκήπου χωρίς άδεια εργασίας και άδεια παραμονής στη Δημοκρατία.

Ο συλληφθείς φέρεται να κατείχε πλαστό δελτίο ταυτότητας και συνελήφθη σε σχέση με υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου μαζί με λειτουργούς του Κλιμακίου πάταξης της αδήλωτης εργασίας του Υπουργείου Εργασίας διενήργησαν την Τρίτη έλεγχο σε υποστατικό στην παραλιακή περιοχή Γεροσκήπου.

Εκεί, είπε ο κ. Νικολάου, εντόπισαν να εργάζεται ο 33χρονος χωρίς άδεια για εργασία, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ήταν ληγμένη και η άδεια παραμονής του στην Δημοκρατία από τον Φεβρουάριο.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, συνέχισε, προέκυψε ότι προσπάθησε να εξασφαλίσει εργασία στο εν λόγω υποστατικό και υπέδειξε στον εργοδότη του πλαστό ελληνικό δελτίο ταυτότητας - εν αγνοία του εργοδότη - με το οποίο φέρεται να εγγράφηκε και στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE