ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη στην ΠΕΟ - «Έφυγε» ο Χαράλαμπος Πρατσής - Πότε θα γίνει η κηδεία

Θλίψη στην ΠΕΟ - «Έφυγε» ο Χαράλαμπος Πρατσής - Πότε θα γίνει η κηδεία

Ανείπωτη η θλίψη στην ΠΕΟ από τον χαμό του Χαράλαμπου Πρατσή.

Το Εκτελεστικό Γραφείο της ΠΕΟ, ενημερώνει ότι η κηδεία του συνάδελφου Χαράλαμπου Πρατσή, Γ.Γ ΣΕΒΕΤΤΥΚ ΠΕΟ, που απεβίωσε την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, η ώρα 12.00 στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 11.00 πμ.

Ο συνάδελφος Χαράλαμπος Πρατσής γεννήθηκε το 1960 στο Τσέρι σε μια αγροτική οικογένεια.

Με την αποπεράτωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εργάστηκε στην Τσεχοσλοβακία και στην συνέχεια με τον επαναπατρισμό του, εργάστηκε σε εργοστάσιο υποδημάτων. Εκεί ξεχώρισε για την συνδικαλιστική του δράση και το 1987 του προτάθηκε και εντάχθηκε στον επαγγελματικό μηχανισμό της Συντεχνίας Εμπορίου και Βιομηχανίας. Μετά την συγχώνευση με την Συντεχνία Τυπογράφων εκλέγηκε κλαδικός Γραμματέας. Το 2009 εκλέγηκε Γενικός Γραμματέας της ΣΕΒΕΤΤΥΚ ΠΕΟ, πόστο στο οποίο επανεκλεγόταν μέχρι τον πρόωρο θάνατο του. Ήταν μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου και του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΟ.

Ο συνάδελφος Χαράλαμπος Πρατσής διακρινόταν και για την έντονη κοινωνική του δράση. Υπηρέτησε το λαϊκό κίνημα στο Τσέρι από διάφορα αξιώματα. Διετέλεσε μεταξύ άλλων δημοτικός σύμβουλος και μέλος της επιτροπής της ΣΠΕ Τσερίου.

Επιθυμία της οικογένειας του συν. Πρατσή είναι όπως γίνουν εισφορές στην μνήμη του στο Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Λευκωσίας, στο Σύνδεσμο ¨Ένα όνειρο μια Ευχή¨ και στο Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top