Ζάκυνθος: Ασελγούσε στην 6χρονη κόρη του - Το είπε στη μητέρα του το παιδί

Ζάκυνθος: Ασελγούσε στην 6χρονη κόρη του - Το είπε στη μητέρα του το παιδί

Ανθρωποκυνηγητό εξαπολύουν οι Αρχές στη Ζάκυνθο για να εντοπίσουν έναν 47χρονο που φέρεται να ασελγούσε στην 6χρονη κόρη του. Σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλλει η μητέρα του παιδιού, ο πατέρας φέρεται να έμπαινε το βράδυ στο δωμάτιο του κοριτσιού και να το θώπευε ενώ ο ίδιος αυνανιζόταν.

Υπέβαλε μήνυση η μητέρα
Η μητέρα υποστήριξε ότι παιδί της μίλησε για όσα εφιαλτικά βίωνε περίπου πριν από 10 ημέρες, λέγοντας της ότι ο πατέρας της την άγγιζε και έκανε κάποιες περίεργες κινήσεις.

Η μητέρα με τη σειρά της ζήτησε από τον σύζυγο της να φύγει από το σπίτι τους και προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος παραμένει ακόμα και σήμερα Σάββατο άφαντος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε και δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων. Ο εφιάλτης του παιδιού κατά τη μητέρα ξεκίνησε τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.