ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Οδηγός ταξί παρέσυρε και σκότωσε κοριτσάκι ενός έτους - «Προσπάθησε να τη σώσει» - Δείτε βίντεο

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Οδηγός ταξί παρέσυρε και σκότωσε κοριτσάκι ενός έτους - «Προσπάθησε να τη σώσει» - Δείτε βίντεο

Την τελευταία της πνοή άφησε κοριτσάκι ενός έτους σε νοσοκομείο του Τέξας, αφού παρασύρθηκε από οδηγό ταξί, λίγα δευτερόλεπτα μετά την αποβίβασή της από το όχημα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (17/3) γύρω στη μία, σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Χιούστον.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στο ταξί επέβαιναν δύο παιδιά και δύο ενήλικες. Ο ένας ενήλικας και το ένα παιδί βγήκαν από το Ι.Χ από την πλευρά του οδηγού, ενώ ο δεύτερος ενήλικας εξήλθε από την πλευρά του συνοδηγού.

Καθώς περπατούσαν μπροστά από το αυτοκίνητο, το νήπιο εθεάθη να κάνει βήματα πίσω του, προτού περπατήσει μπροστά από το όχημα και χτυπηθεί από τον οδηγό.

Καθώς ο οδηγός σταμάτησε, οι υπόλοιποι επιβάτες που είδαν το φρικτό περιστατικό έτρεξαν μέσα και βγήκαν ξανά έξω με άλλους φίλους και συγγενείς που στη συνέχεια επιτέθηκαν στον οδηγό.

Εκείνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά αλλά μη απειλητικά για τη ζωή του τραύματα. Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες ούτε έχουν γίνει συλλήψεις, αλλά το περιστατικό ερευνάται, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης.

Ένας γείτονας που έγινε μάρτυρας του δυστυχήματος δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο KHOU 11 ότι «προσπάθησε να τη σώσει» καθώς έσπευσε και έβαλε το κοριτσάκι στο αυτοκίνητό του για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Το βίντεο της φρικτής τραγωδίας καταγράφηκε από την κάμερα ενός γείτονα.

«Σταμάτησε το όχημα, αλλά το ανήλικο είχε κολλήσει κάτω από το αριστερό πίσω ελαστικό. Προσπάθησε να μετακινήσει το όχημα, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της επίθεσης όλων των εμπλεκόμενων μερών που τον τραβούσαν από το όχημα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Χάρις.

«Είδα ένα μωρό στο έδαφος να αιμορραγεί με ένα μάτσο ανθρώπους να φωνάζουν. Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν να μου δώσετε τα κλειδιά γιατί δεν θέλω να περιμένω κανένα ασθενοφόρο», δήλωσε ένας γείτονας.

Η οικογένεια κατάφερε να βάλει το κορίτσι στο αυτοκίνητο και συνάντησε ένα ασθενοφόρο σε κοντινή απόσταση και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε ένα βενζινάδικο.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της μία ώρα μετά το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top