ΕΛΑΜ απαντά για Πελεκάνο: «Ο λαός θα στείλει τα κατάλληλα μηνύματα στις 9 Ιουνίου»

ΕΛΑΜ απαντά για Πελεκάνο: «Ο λαός θα στείλει τα κατάλληλα μηνύματα στις 9 Ιουνίου»

Ο λαός θα κρίνει και στις 9 Ιουνίου θα στείλει τα κατάλληλα μηνύματα και στους επικριτές και σε όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη, κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις για την περίληψη του τέως Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ Μάριου Πελεκάνου στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

«Ο λαός είναι εκεί, θα κρίνει και στις 9 Ιουνίου θα στείλει τα κατάλληλα μηνύματα και στους επικριτές αλλά και σε όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια», ανέφερε ο κ. Γεάδη απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια δηλώσεών του μετά τη μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου μπροστά από το οίκημα της ελληνικής Πρεσβείας στη Λευκωσία.

Ερωτηθείς αν η συμμετοχή του κ. Πελεκάνου στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ το ενισχύει ή όχι, ο κ. Γεάδης απάντησε λέγοντας ότι κάθε κίνηση που γίνεται στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ, θεωρούμε ότι είναι κατάλληλη για να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Απαντώντας σε ερώτηση πώς θα αισθάνονται αν εκλεγεί ο Μάριος Πελεκάνος ή ο Παύλος Ιωάννου, ο κ. Γεάδης είπε ότι το θέμα αυτό δεν έχει να κάνει με πρόσωπα, προσθέτοντας ότι «εμείς κάνουμε επιλογές ποιος μπορεί να προσφέρει κατάλληλα στην πατρίδα μας».

«Απ’ εκεί και πέρα ο αγώνας που γίνεται είναι συλλογικός, όπως άλλωστε αγώνα κάνουμε ως ΕΛΑΜ και είναι αυτό που μας ανεβάζει στη συνείδηση του κόσμου, ότι πάνω από τα προσωπικά συμφέροντα βάζουμε το συμφέρον αυτό που προσπαθούμε να προάγουμε ως παράταξη και για αυτό ενισχύεται το ΕΛΑΜ σε καθημερινή βάση», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE