Μυρτώ Αλικάκη και Πέτρος Λαγούτης αποκαλύπτονται ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA

Μυρτώ Αλικάκη και Πέτρος Λαγούτης αποκαλύπτονται ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης έρχονται σε ένα αποκαλυπτικό ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA, την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 18.45, με αφορμή την κάθοδο στην Κύπρο, της παράστασης «Τέλειοι ξένοι» στην οποία πρωταγωνιστούν.

Οι δημοφιλείς ηθοποιοί, οι οποίοι υπήρξαν παντρεμένοι για πολλά χρόνια μιλάνε στον Τάσο Τρύφωνος για όλα: την πρώτη τους γνωριμία, τον γάμο τους, τα παιδιά τους, τον επώδυνο χωρισμό τους και για το πως κατάφεραν να παραμείνουν φίλοι μετά από το διαζύγιο.

Η Μυρτώ Αλικάκη θυμάται το πως ένιωσε μετά την τεράστια της επιτυχία που είχε στο ξεκίνημα της με τη θρυλική «Αναστασία», ενώ ο Πέτρος Λαγούτης συγκινεί όταν κάνει κατάθεση ψυχής για τη μάχη του με τον εθισμό στο τζόγο και πως αυτό ήταν και μια αιτία του χωρισμού του από τη Μυρτώ.

Μια εξομολογητική κοινή συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA, την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 18.45.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE