ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση 34χρονος για ληστεία και κλοπή 50 χιλιάδων ευρώ στη Λεμεσό - Καταγγέλλει βία απο αστυνομικούς

Υπό κράτηση 34χρονος για ληστεία και κλοπή 50 χιλιάδων ευρώ στη Λεμεσό - Καταγγέλλει βία απο αστυνομικούς

Διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 34χρονου, ο οποίος καταζητείτο και συνελήφθη χθες, στη Λευκωσία, σε σχέση με τη ληστεία σε βάρος 36χρονου και την κλοπή πέραν των 50 χιλιάδων ευρώ. Για την υπόθεση το ΤΑΕ Λεμεσού αναζητεί τα στοιχεία δυο ακόμη προσώπων.

Η ληστεία και η κλοπή των χρημάτων σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στην περιοχή Γερμασόγειας, κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας κρυπτονομισμάτων, που διευθετήθηκε μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Όπως κατήγγειλε ο 36χρονος παραπονούμενος, ενώ βρισκόταν στο όχημα του, ο φερόμενος πωλητής, που καθόταν στις πίσω θέσεις, τον άρπαξε από το λαιμό, ενώ δυο άλλα πρόσωπα εισήλθαν στο αυτοκίνητο και του απέσπασαν το τσαντάκι με τα χρήματα.

Οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή με όχημα ενοικιάσεως, το οποίο εντοπίστηκε αργότερα σε σημείο της Γερμασόγειας, ενώ ακολούθως φέρονται να διακινήθηκαν με ταξί προς τουριστικό κατάλυμα.

Ανακρινόμενος, ο ύποπτος τοποθετεί τον εαυτό του στη σκηνή, ωστόσο ισχυρίζεται πως είχε συνοδεύσει φιλικό του πρόσωπο, για μια συναλλαγή και πως επενέβη, μαζί με άλλο πρόσωπο, όταν έλαβαν μήνυμα από τον φίλο τους πως χρειαζόταν βοήθεια και ότι ο 36χρονος κρατούσε πιστόλι.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι τράπηκαν σε φυγή, καθώς ο 36χρονος τους ακολούθησε, ότι μετέβη στα κατεχόμενα για να μεταβεί, μέσω Τουρκίας, στη Ρωσία και πως "συνελήφθη εντός του αεροπλάνου".

 Ο δικηγόρος του υπόπτου υποστήριξε ότι, κατά τη σύλληψη του, ο πελάτης του κτυπήθηκε από μέλη της Αστυνομίας και ζήτησε όπως εξεταστεί από γιατρό, ενώ δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του για περίοδο οκτώ ημερών.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα στοιχεία των δυο άλλων προσώπων που φέρεται να ενέχονται στην υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top