ΔΙΕΘΝΗ

Κέιτ Μίντλετον: Στο πλευρό της τα τρία παιδιά της- Γνωρίζουν την αλήθεια - Ποιος ο ρόλος του Βασιλιά Καρόλου

Κέιτ Μίντλετον: Στο πλευρό της τα τρία παιδιά της- Γνωρίζουν την αλήθεια - Ποιος ο ρόλος του Βασιλιά Καρόλου

Η Κέιτ Μίντλετον θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να προστατεύσει τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις από τις μάχες υγείας της ίδιας και του βασιλιά Καρόλου και θα επιτρέψει στον βασιλιά να συνεχίσει να είναι ένας «διασκεδαστικός παππούς» για τα εγγόνια του, είπε ένας βασιλικός ειδικός.

Παρά το γεγονός ότι τόσο ο Βασιλιάς όσο και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αντιμετωπίζουν ζητήματα υγείας, βρίσκουν άνεση στο να μοιράζονται τις εμπειρίες τους μεταξύ τους σύμφωνα με τη Mirror. Έχουν ισχυρό δεσμό και συχνά μιλούν πολύ ο ένας για τον άλλον. Αυτή η σχέση θα είναι πηγή υποστήριξης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, μαζί με τη χαρά που φέρνουν ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις.

Αυτός ο ιδιαίτερος δεσμός ανάμεσα στον Βασιλιά, τη νύφη του και τα εγγόνια του είναι κρίσιμος τώρα, λέει η πρώην ανταποκρίτρια του BBC Royal Jennie Bond. Η Jennie είπε στο ΟΚ!: “Παρατήρησα στη δήλωση υποστήριξης του βασιλιά μετά τη μετάδοση της Kate ότι είπε ότι βρισκόταν σε “στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη”. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι δεν είπε κοντά, αλλά πιο κοντά».

Η Jennie πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο καρκίνος έχει εδραιώσει μια ήδη ισχυρή σχέση. Είναι πολύ συγκινητικό να σκέφτεσαι τον Charles να κατεβάζει τον διάδρομο για να δει την Kate όταν ήταν και οι δύο στο νοσοκομείο. Και είναι κατανοητό ότι ο βασιλιάς ήταν πολύ συγκινημένος μετά τη δήλωση της νύφης του όπου αποκάλυψε την αλήθεια.

“Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι στους οποίους μπορεί να εμπιστευτεί ένας ανώτερος υπάλληλος της βασιλικής οικογένειας, βέβαιος ότι όλα όσα λένε θα είναι ασφαλή. Είμαι σίγουρος ότι τόσο ο Κάρολος όσο και η Κέιτ βρήκαν παρηγοριά αφού μπορούν να συζητήσουν τα συναισθήματά τους ακόμα και για τη χημειοθεραπεία και πώς τους έκανε να νιώθουν».

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top