LIFESTYLE

Μυστήριο με τον θάνατο του 27χρονου ηθοποιού της σειράς «1923», Κόουλ Μπρινκς Πλέντι

Μυστήριο με τον θάνατο του 27χρονου ηθοποιού της σειράς «1923», Κόουλ Μπρινκς Πλέντι

Ο Αμερικανός ηθοποιός Κόουλ Μπρινκς Πλέντι βρέθηκε νεκρός αφού τα ίχνη του χάθηκαν εν μέσω έρευνας για ενδοοικογενειακή βία στο Κάνσας, ανακοίνωσαν οι Αρχές την Παρασκευή.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τζόνσον ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα του 27χρονου ηθοποιού σε δασώδη περιοχή. Ερευνητές και ο ιατροδικαστής έσπευσαν στο σημείο, αλλά δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με την αιτία θανάτου του.

 

Δύο ημέρες νωρίτερα ο ηθοποιός είχε κατηγορηθεί σε μια γειτονική κομητεία για διαρρήξεις και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενώ, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με τη Guardian.

 
Η αστυνομία της πόλης Lawrence δήλωσε ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν την Κυριακή σε ένα διαμέρισμα όπου μια γυναίκα φώναζε για βοήθεια και ο Κόουλ Μπρινκς Πλέντι είχε φύγει πριν φτάσουν. Στη συνέχεια έχασε μια οντισιόν για ένα επερχόμενο κινηματογραφικό έργο που είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Δευτέρας μέσω του Zoom, δήλωσε ο ατζέντης του.

Ο πατέρας του 27χρονου ηθοποιού, ανέφερε σε δήλωσή του την Παρασκευή ότι ήταν ευγνώμων για όλους «για τις προσευχές και τις θετικές σκέψεις που στείλατε για τον Cole».

Ο Κόουλ Μπρινκς Πλέντι εμφανίστηκε σε δύο επεισόδια της πρώτης σεζόν του «1923», μιας σειράς της Paramount+ με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ που αποτελεί προάγγελο της επιτυχίας Yellowstone του δικτύου Paramount. Είχε επίσης πρόσφατα μικρούς ρόλους σε δύο άλλα γουέστερν στο "Into the Wild Frontier" και το "The Tall Tales of Jim Bridger".

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top