LIKE ONLINE

Τουρίστρια απελπίστηκε με την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά πλοία: «Δεν είχα ιδέα» - Δείτε βίντεο

Τουρίστρια απελπίστηκε με την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά πλοία: «Δεν είχα ιδέα» - Δείτε βίντεο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια σειρά από βίντεο που δημοσίευσε influencer από τον Καναδά και αναδεικνύει το χάος που επικρατεί στα ελληνικά πλοία.

Μια τουρίστρια εξέδωσε μια προειδοποιητική ανακοίνωση, μέσα από διάφορα βίντεο στο TikTok, αφού βίωσε ένα απροσδόκητο χάος κατά την πρώτη της επίσκεψη στα ελληνικά νησιά.

Η Audrey, με καταγωγή από τον Καναδά, ξεκίνησε μια εκδρομή γενεθλίων με την αδελφή της τον περασμένο Μάιο. Ωστόσο, αυτό που την έπιασε απροετοίμαστη ήταν οι ακτοπλοϊκές διαδρομές μεταξύ των νησιών, οι οποίες αποδείχθηκαν πολύ πιο ταραχώδεις από ό,τι περίμενε.

Η 26χρονη influencer χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί την εμπειρία της, δημοσιεύοντας πλάνα από εκατοντάδες ταξιδιώτες, φορτωμένους με αποσκευές, να στριμώχνονται στα πλοία καθ' οδόν για τον επόμενο νησιωτικό προορισμό τους.

 

«Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στα ελληνικά νησιά, να είστε προετοιμασμένοι γι' αυτό», προειδοποίησε η Audrey τους ακολούθους της.

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει πλέον viral στο TikTok, οι σκηνές απεικονίζουν πλήθος ανθρώπων να στριμώχνονται, περιμένοντας με ανυπομονησία το πέρασμα για τον επόμενο σταθμό τους.

Η Audrey αποκάλυψε ότι κατέγραψε αυτές τις στιγμές κατά τη διάρκεια τριών ακτοπλοϊκών διαδρομών μεταξύ Πάρου, Σαντορίνης και Νάξου. «Περίμενα πλήθος κόσμου, αλλά δεν είχα ιδέα ότι θα ήταν τόσο πολυσύχναστο. Έμεινα πραγματικά έκπληκτη!», εξέφρασε η ίδια.

 

«Δεν μπορούσα να πιστέψω τη χωρητικότητα που μπορεί να χωρέσει ένα πλοίο και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο αποτελεσματικά οι υπάλληλοι του πλοίου διαχειρίστηκαν τον όγκο των ανθρώπων. Είναι πραγματικά μια γρήγορη διαδικασία επιβίβασης και αποβίβασης, αν και χαοτική!» πρόσθεσε.

Παρά το ξέφρενο ταξίδι, η Audrey παραμένει ενθουσιασμένη για την επιστροφή της στην Ελλάδα για μια ακόμη ευρωπαϊκή απόδραση. Το σύντομο βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 800.000 προβολές και έχει λάβει περισσότερα από 50.000 likes, με πολλά άτομα να μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες.

«Μόλις επιβιβαστείς, χρειάζεσαι περίπου μια ώρα για να συνέλθεις από το χάος», σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου.

Ωστόσο, ένας ερωτώμενος προσέφερε μια αντίθετη οπτική, δηλώνοντας: «Πήγα πέρυσι και στην πραγματικότητα δεν ήταν καθόλου άσχημα. Μόλις μπείτε, αφήνετε τις βαλίτσες σας σε ένα σημείο και πηγαίνετε στη θέση σας. Πολύ εύκολο».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top