ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μονή Αββακούμ: Προσπάθεια για να πληγεί ο Ταμασού Ησαϊας καταγγέλλει η Μητρόπολη - «Η αλήθεια θα υπερισχύσει της λάσπης»

Μονή Αββακούμ: Προσπάθεια για να πληγεί ο Ταμασού Ησαϊας καταγγέλλει η Μητρόπολη - «Η αλήθεια θα υπερισχύσει της λάσπης»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής αναφορικά με την υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ.

Μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για προσπάθεια να πληγεί ο Μητροπολίτης και υπενθυμίζουν ότι οι έρευνες ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες του ιδίου στην Ιερά Σύνοδο.

Δείτε αυτούσια η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής:

Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά, με λύπη διαπιστώνουμε ότι γίνεται, από συγκεκριμένους κύκλους, προσπάθεια να πληγεί είτε άμεσα είτε έμμεσα ο Μητροπολίτης. Πέρα από τη σαφή απάντηση που δόθηκε χθες από πλευράς Κυβέρνησης, για ακόμη μια φορά τονίζουμε ότι δεν επιθυμούμε και ούτε πρόκειται να εμπλακούμε σε δημόσια αντιπαράθεση για να απαντούμε σε κακόβουλές φήμες που σκοπό έχουν την παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

Υπενθυμίζουμε ότι οι διεξαγόμενες έρευνες ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες στην Ιερά Σύνοδο και την Πολιτεία του Μητροπολίτη μας Ταμασού Ησαΐα.

Συναφώς, επαναλαμβάνουμε ότι έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις διαδικασίες, τόσο του Συνοδικού Δικαστηρίου, όσο και των Αστυνομικών Αρχών. Θα ήταν δε σοφό, όσοι έχουν στοιχεία που μπορούν βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης να τα καταθέσουν άμεσα. Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα τα αδιάσειστα τεκμήρια και η αλήθεια θα υπερισχύσουν της λάσπης την οποία ορισμένοι για διάφορους λόγους προσπαθούν να επιβάλουν ως δήθεν πραγματικότητα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top