ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανήλικος μετέφερε εκρηκτική ύλη στο γήπεδο και θεάθηκε να κρατά αναμμένο πυρσό - Χειροπέδες σε 16χρονο

Ανήλικος μετέφερε εκρηκτική ύλη στο γήπεδο και θεάθηκε να κρατά αναμμένο πυρσό - Χειροπέδες σε 16χρονο

Αδικήματα παράνομης μεταφοράς χρήσης εκρηκτικών υλών σε αγωνιστικό χώρο με καλυμμένο πρόσωπο με προσωπίδα και μεταφορά επιθετικού οργάνου, αντιμετωπίζει 16χρονος στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την 10η Απριλίου μεταξύ των ωρών 18:00 – 20:00 διεξήχθη στο γήπεδο Στέλιος Κυριακίδης ποδοσφαιρικός αγώνας για το κύπελο Κύπρου μεταξύ των ομάδων Πάφος Fc και Απόλλωνα Λεμεσού.

Γύρω στις 20:05, μετά τη λήξη του αγώνα, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, φίλος της ομάδας της Πάφου θεάθηκε να έχει το πρόσωπο του καλυμμένο και να κρατά αναμμένο πυρσό στην κερκίδα της Πάφου.

Αφού έσβησε ο πυρσός, παρακολουθήθηκαν οι όλες του κινήσεις και στη συνέχεια φέρεται να έγινε αντιληπτός να αποκαλύπτει το πρόσωπο του με αποτέλεσμα να καταστεί αναγνωρίσιμος.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου βρίσκονταν στην έξοδο και σε κάποια στιγμή το συγκεκριμένο πρόσωπο εθεάθη να εξέρχεται του γηπέδου. Σύμφωνα με την Αστυνομία όταν το πλησίασε μέλος της, το πρόσωπο αυτό τράπηκε σε φυγή, καταδιώχτηκε και ανακόπηκε.

Ακολούθως οδηγήθηκε στην Αστυνομία και όπως διαφάνηκε πρόκειται για ανήλικο πρόσωπο, ηλικίας 16 ετών, μαθητή.

Ο 16χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς χρήσης εκρηκτικών υλών, της απαγόρευσης μεταφοράς επιθετικού οργάνου σε αγωνιστικό χώρο με καλυμμένο πρόσωπο με προσωπίδα με σκοπό την διάπραξη κακουργήματος.

Τα πιο πάνω αδικήματα αφορούν την πρόληψη της βίας σε αγωνιστικούς χώρους.

Καταλήγοντας ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η υπόθεση θα τεθεί ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα για να αποφασιστεί κατά πόσο ο ανήλικος θα διωχτεί ποινικά ή όχι και για λήψη οδηγιών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top