Teaser: Αβέρωφ Νεοφύτου: Η πιο ανατρεπτική και εξομολογητική συνέντευξη της καριέρας του, αποκλειστικά στο ThemaOnline
Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανοίγει την καρδιά του στο Themaonline και τον Τάσο Θεοδώρου, μιλώντας χωρίς φίλτρα για όλα.

Πρόκειται για την 4η συμμετοχή της Αστυνομίας Κύπρου σε κοινή επιχείρηση επαναπατρισμού και απελάσεων του FRONTEX για φέτος.
Συνολικά 3,337 πρόσωπα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, έχουν απελαθεί/επαναπατριστεί από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας το 2024, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας, για επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών στις χώρες καταγωγής τους.
Κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο ο συνολικός αριθμός ανήλθε στις 2,348 απελάσεις/επαναπατρισμούς.
Οι προσπάθειες της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, για μεγιστοποίηση του αριθμού επιστροφών, συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




