ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκύπριες Εξετάσεις: Πότε είναι η τελευταία μέρα για πληρωμή των τελών για συμμετοχή

Παγκύπριες Εξετάσεις: Πότε είναι η τελευταία μέρα για πληρωμή των τελών για συμμετοχή

Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) υπενθυμίζει ότι η περίοδος πληρωμής των εξεταστικών τελών για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης (ΠΕΠ) 2024 ολοκληρώνεται την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 και ώρα 24:00.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στην ανακοίνωση του ΥΠΑΝ (https://enimerosi.moec.gov.cy/ypp16931), ημερομηνίας 4 Απριλίου 2024.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε δυσκολίας σχετικά με τις πληρωμές, οι υποψήφιοι καλούνται εμπρόθεσμα, και όχι αργότερα από την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, να απευθυνθούν στην Υπηρεσία Εξετάσεων (Τηλέφωνα: 22582933 και 22582934) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες ή να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] εξηγώντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ώστε η Υπηρεσία Εξετάσεων να επιλύσει άμεσα οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίζουν.

Μετά την παρέλευση της πιο πάνω προθεσμίας, οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν απευθείας στην Υπηρεσία Εξετάσεων αίτημα για εκπρόθεσμη πληρωμή τελών ή αίτημα για απαλλαγή τελών ή αίτημα για επιστροφή τελών λόγω απαλλαγής, για ακόμη πέντε (5) ημερολογιακές μέρες, δηλαδή μέχρι την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 και ώρα 24:00, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]

Επισημαίνεται ότι, μετά την παρέλευση των πέντε (5) επιπρόσθετων ημερολογιακών ημερών, κανένα αίτημα για εκπρόθεσμη πληρωμή τελών ή αίτημα για απαλλαγή τελών ή αίτημα για επιστροφή τελών λόγω απαλλαγής δεν θα γίνεται αποδεκτό.

Τονίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση της περιόδου πληρωμών, μόνο οι αιτήσεις οι οποίες θα φέρουν την ένδειξη "Ολοκληρωμένη" θα είναι έγκυρες.

Αιτήσεις υποψηφίων για τις οποίες δεν έγινε πληρωμή των απαιτούμενων εξεταστικών τελών ή δεν έχουν τύχει απαλλαγής από τα απαιτούμενα εξεταστικά τέλη δεν θα λογίζονται ως έγκυρες. Ως εκ τούτου, η κατηγορία των εν λόγω υποψηφίων δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις ΠΕΠ 2024 για εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και της Ελλάδας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top