ΕΛΛΑΔΑ

Με πέτρες και κλωτσιές Πακιστανοί τραυμάτισαν ομοεθνείς τους στην Ιεράπετρα

Με πέτρες και κλωτσιές Πακιστανοί τραυμάτισαν ομοεθνείς τους στην Ιεράπετρα

Με εισβολή στο σπίτι τους σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας θέλησαν να λύσουν τις διαφορές που είχαν με δύο ομοεθνείς τους πέντε Πακιστανοί, οι οποίοι τους αιφνιδίασαν τα ξημερώματα της Κυριακής και τους τραυμάτισαν χτυπώντας τους με πέτρες, γροθιές και κλωτσιές.

Τα θύματα υπέβαλαν καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα σε βάρος των δραστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν το ίδιο απόγευμα με επιχείρηση αστυνομικών του τμήματος Τάξης και της Ασφάλειας Ιεράπετρας και του Κ.Α.Ε. Σητείας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου, ενώ στην κατοχή του ενός κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μικροποσότητα χασίς και κατηγορείται επιπλέον για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αιματηρή συμπλοκή Βουλγάρων

Διαφορές για οικονομικούς λόγους είχαν πέντε Βούλγαροι που εργάζονται στη Χερσόνησο και οι τρεις από αυτούς ηλικίας 20 και 22 χρόνων εισέβαλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σπίτι των άλλων δύο και τους τραυμάτισαν με μαχαίρια και ρόπαλα. Τα θύματα ηλικίας 40 και 26 χρόνων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν, ενώ οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν δύο από τους τρεις δράστες που συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων και αναζητούν έναν 37χρονο.

Για άγνωστο λόγο συνεπλάκησαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν στα Χανιά ένας 52χρονος και ένας 35χρονος από την Φιλανδία και ο νεότερος τραυμάτισε με μαχαίρι στο πόδι τον μεγαλύτερο. Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για την παροχή πρώτων βοηθειών και λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο, ενώ ο 35χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top