LIFESTYLE

Άγριο κράξιμο γνωστού Κύπριου για τα καλλιστεία: «Καλά στο MEGA εν σοβαροί; - Πιο χάλια και από τα χάλια»

Άγριο κράξιμο γνωστού Κύπριου για τα καλλιστεία: «Καλά στο MEGA εν σοβαροί; - Πιο χάλια και από τα χάλια»

Επίθεση κατά της παραγωγής των καλλιστείων, αλλά και του καναλιού στο οποίο προβάλλεται, έκανε γνωστός Κύπριος συγγραφέας, ενώ απολογήθηκε για το αν φανεί κακός, καθώς τα όσα αναφέρει είναι οι δικές του πικρές αλήθειες γύρω από τα πολυδιαφημιζόμενα καλλιστεία που μόνο διαγωνισμός ομορφιάς δεν είναι όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Ο λόγος για τον Μάριο Φρίξου που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κριτικάρει ως τηλεθεατής τόσο τις διαγωνιζόμενες όσο και αυτούς που τις επέλεξαν για να αποτελέσουν τις φιναλίστ των φετινών καλλιστείων.

"Συγνώμη αν φανώ κακός.... αλλά είμαστε σοβαροί; Αφού δεν έβρισκαν όμορφες κοπέλες ας μην έκαναν τα καλλιστεία"
Αυ΄το που βλέπουμε είναι πιο χάλια από χάλια είναι το νήμα της ανάρτησης του Μάριου Φρίξου που θα συζητηθεί.

Διαβάστε εδώ τι έγραψε:

Παιθκιά απολογούμαι αν φανώ κακός (νομίζω πώς δεν είμαι!), λέω μήπως έκαμα κάποιο λάθος τις προάλλες στα ποστ μου.. Αλλά βλέποντας ξανά τώρα σκηνές από τις οντισιόν των υποψηφίων για τα καλλιστεία 2015... Πραγματικά έμεινα άφωνος!!

Δηλ. η παραγωγή του MEGA εν σοβαρή;; Αφού δεν βρήκαν κατάλληλες υποψήφιες γιατί δεν ακύρωσαν τα Καλλιστεία και να τα μεταφέρουν σε μεταγενέστερο στάδιο;; 
 

Θα 'ταν καλύτερα νομίζω... Κι όμως, στο βωμό του χρήματος και της προβολής, σιου τζιαι καλά σήμερα να κάμουν καλλιστεία!! Κάποιες υποψήφιες, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, αντιλήφθηκαν ότι στην εξωτερική ομορφιά παίρνουν απροβίβαστο;; Πιο χάλια και από τα χάλια..!!

Ξέρουν κάποιοι τι σημαίνει ομορφιά;; ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ=ΚΑΛΛΟΣ=ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ (υπερθετικός βαθμός: ιδιότητα που προκαλεί αισθητική απόλαυση)... 
Είμαι μεν απ' αυτούς που υποστηρίζουν και την εσωτερική ομορφιά, αλλά ρε παιθκιά εν ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ τα εβλοημένα!! Ακόμα και το μυαλό και η προσωπικότητα που πάει;; 

 

Περίπατο στα όρη και στα παραρά;; Έλεος!! Ας σοβαρευτούμε επιτέλους!! Νιώθω άσχημα που τα λέω, αλλά ως απλός τηλεθεατής που βλέπω και την τηλεόραση μου, λέω: ''Κανάλια μην μας σερβίρετε κιβώτια και μάλιστα κούφια!!'' Φυσικά και όλες οι γυναίκες έχουν όλες τους κι ένα σπουδαίο χάρισμα ή και περισσότερα, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ!!

Πηγή: LifenewsCy.com

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top