LIKE ONLINE

Αυτό είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για το 2024: Τεράστια πισίνα, γυάλινες οροφές, σπα και τροπικοί κήποι - Δείτε βίντεο

Αυτό είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για το 2024: Τεράστια πισίνα, γυάλινες οροφές, σπα και τροπικοί κήποι - Δείτε βίντεο

Στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου βρίσκεται το Hamad της Ντόχα και όχι άδικα.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad της Ντόχα, στο Κατάρ, κατατάχθηκε ως το νούμερο ένα αεροδρόμιο στον κόσμο, πάνω από το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης, χάρη στους καταπράσινους κήπους, τα σπα και τις πισίνες του

Η Skytrax δημοσίευσε την κατάταξη των World Airport Awards για το 2024 και τα βραβεία επιλογής των επιβατών έφεραν στην κορυφή ένα νέο καλύτερο αεροδρόμιο. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ, στη Ντόχα του Κατάρ, είναι επίσημα το νούμερο ένα αεροδρόμιο.

Τα βραβεία απονέμονται στο εκάστοτε αεροδρόμιο μετά τη διενέργεια έρευνας από τους τουρίστες που αξιολογούν το χρόνο τους στα διάφορα αεροδρόμια από τον Αύγουστο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024.

Το σύγχρονο αεροδρόμιο της Ντόχα βρίσκεται στην κορυφή χάρη στο φανταχτερό του σχεδιασμό, τους εύκολα προσβάσιμους εσωτερικούς χώρους και τα πολυτελή εμπορικά καταστήματα.

Το αεροδρόμιο διαθέτει επίσης ένα φανταχτερό ξενοδοχείο, το Oryx, το οποίο προσφέρει θεραπεία σπα, πισίνα 82 μέτρων και γήπεδο τένις. Το πανέμορφο αεροδρόμιο είναι καλυμμένο με γυάλινες οροφές, πλούσιους κήπους και εντυπωσιακά ενυδρεία.

Στο αεροδρόμιο υπάρχει επίσης το σπα Be Relax, το οποίο προσφέρει μασάζ, περιποίηση προσώπου και περιποίηση νυχιών. Αν θέλετε να πάρετε έναν υπνάκο στη Ντόχα, υπάρχει επίσης ένα σαλόνι ύπνου όπου μπορείτε να νοικιάσετε ένα κρεβάτι για έναν Power Nap μιας νύχτας, έναν ολόκληρο ύπνο ή απλώς για ένα ντους.

 

Το αεροδρόμιο προσφέρει ακόμη και δωρεάν ξεναγήσεις στην πόλη στους επιβάτες που έχουν μεγάλες αναμονές, γεγονός που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για τους ταξιδιώτες.

Τη δεύτερη θέση στα βραβεία Skytrax κατέλαβε το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης, το οποίο έχει κερδίσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top