ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σήκωσε το γάντι ο Λοϊζίδης – Τι αναφέρει ο Ανδρέου - «Δυστυχώς βλέπουμε κάποιες αναφορές οι οποίες δεν τεκμηριώνονται»

Σήκωσε το γάντι ο Λοϊζίδης – Τι αναφέρει ο Ανδρέου - «Δυστυχώς βλέπουμε κάποιες αναφορές οι οποίες δεν τεκμηριώνονται»

Για τις καταγγελίες εναντίον του Αρχηγού και της ηγεσίας της Αστυνομίας από τον Πρόεδρο του Αστυνομικού Κλάδου της Συντεχνίας «ΙΣΟΤΗΤΑ», Νίκο Λοϊζίδη, αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε, «δυστυχώς για ακόμη μια φορά βλέπουμε κάποιες αναφορές οι οποίες δεν τεκμηριώνονται».

Όπως σημείωσε, «δεν υπάρχουν δεδομένα τα οποία δεν καταγράφονται» και πρόσθεσε ότι όλες οι υποθέσεις βρίσκονται στο σύστημα της Αστυνομίας.

Αναφερόμενος στον κ. Λοϊζίδη και απαντώντας στα περί φίμωσης, ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι «εργάζεται σε συγκεκριμένο Αστυνομικό σταθμό και από το πρωί ενώ θα έπρεπε να βρισκόταν στον χώρο εργασίας του, ασκεί τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα» και πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία του παρέχει αυτές τις διευκολύνσεις, δεν πηγαίνει στη δουλειά του για να ασκεί τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα».

Παράλληλα ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι «στις τελευταίες αναφορές του έχει υπερβεί τα όρια και υπάρχουν πειθαρχικοί κανονισμοί στις οποίες θα προβεί η Αστυνομία»

Σε παρέμβαση στην εκπομπή προέβη ο Πρόεδρος του Αστυνομικού Κλάδου της Συντεχνίας «ΙΣΟΤΗΤΑ», Νίκος Λοϊζίδης, απαντώντας στον κ. Ανδρέου, ανέφερε ότι ο ίδιος 4 με 5 ώρες την ημέρα ασκεί τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα και κάθε Σαββατοκύριακο, σημείωσε, βοηθά την υπηρεσία στην πρώτη γραμμή.

Επιπρόσθετα ανέφερε ότι, «όταν η συντεχνία υπερασπιζόταν την Αστυνομία όταν ο κ. Ανδρέου δεν την υπερασπιζόταν», προσθέτοντας ότι «οι Αστυνομικοί είναι απλήρωτοι και είναι υποχρεωμένο το κράτος να πληρώνει το προσωπικό».

Επίσης αναφερόμενος στην ηγεσία της Αστυνομίας σημείωσε ότι «νομίζουν ότι το να σιωπήσουμε και να μας φιμώσουν και να με απειλούν, θα φέρουν καλύτερες μέρες στην Αστυνομία».

Τέλος σημείωσε ότι «η οδός της ηγεσίας της Αστυνομίας απέναντι στην αλήθεια είναι η φίμωση και η απειλή πειθαρχικών».

Δείτε τις παρεμβάσεις:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top