ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επαναπατρίστηκαν ακόμη 181 παράτυποι μετανάστες - Συνολικά 3,763 από την αρχή του χρόνου

Επαναπατρίστηκαν ακόμη 181 παράτυποι μετανάστες - Συνολικά 3,763 από την αρχή του χρόνου

Συνολικά 181 υπήκοοι τρίτων χωρών, που βρίσκονταν παράνομα στην Κύπρο, επέστρεψαν την τελευταία εβδομάδα στις χώρες τους, μέσω των διαδικασιών αναγκαστικών και εθελούσιων επιστροφών.

Εννέα από τα πιο πάνω πρόσωπα, επέστρεψαν στη χώρα τους, στο πλαίσιο κοινής πτήσης αναγκαστικής επιστροφής του Οργανισμού FRONTEX, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, 25 Απριλίου, από τις ελληνικές αρχές. Η πτήση αυτή αποτελεί την πέμπτη κοινή πτήση αναγκαστικής επιστροφής του FRONTEX, στην οποία συμμετέχει η Αστυνομία Κύπρου εντός του 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή του 2024, μέχρι και σήμερα έχουν απελαθεί ή επαναπατρισθεί στις χώρες καταγωγής τους, 3763 πρόσωπα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top