Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με την ΚΙΣΑ, οι απεργοί, από χθες, έχουν κλιμακώσει την διαμαρτυρία τους, αρνούμενοι να επιστρέψουν στα κελιά τους. Παραμένουν στο προαύλιο χώρο του κέντρου κράτησης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αφού το αίτημα τους για να τους επισκεφθεί εκπρόσωπος του Υπουργού Εσωτερικών ή λειτουργός του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης δεν έχει βρει καμιά ανταπόκριση.
Οπως αναφέρεται από την ΚΙΣΑ, “στη Μενόγεια εξακολουθούν να κρατούνται παράνομα πολλές ομάδες ατόμων όπως αιτητές ασύλου, πολίτες της ΕΕ, και άτομα που είναι μέλη οικογενειών Κύπριων ή Ευρωπαίων πολιτών”.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




