Την 16ή ημέρα διανύουν οι απεργοί πείνας της Μενόγειας

Την 16ή ημέρα διανύουν οι απεργοί πείνας της Μενόγειας

Η ΚΙΣΑ σε ανακοίνωση της αναφέρει πως “14 απεργοί κρατούμενοι στο κέντρο Κράτησης Άτυπων Μεταναστών της Μενόγειας διανύουν ήδη την 16ή ημέρα απεργίας πείνας, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση τους”.

Σύμφωνα με την ΚΙΣΑ, οι απεργοί, από χθες, έχουν κλιμακώσει την διαμαρτυρία τους, αρνούμενοι να επιστρέψουν στα κελιά τους. Παραμένουν στο προαύλιο χώρο του κέντρου κράτησης,  ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αφού το αίτημα τους για να τους επισκεφθεί εκπρόσωπος του Υπουργού Εσωτερικών ή λειτουργός του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης δεν έχει βρει καμιά ανταπόκριση.

Οπως αναφέρεται από την ΚΙΣΑ, “στη Μενόγεια εξακολουθούν να κρατούνται παράνομα πολλές ομάδες ατόμων όπως αιτητές ασύλου, πολίτες της ΕΕ, και άτομα που είναι μέλη οικογενειών Κύπριων ή Ευρωπαίων πολιτών”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 48χρονου για την απόπειρα φόνου - Δούλευαν μαζί θύτης και θύμα

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 48χρονου για την απόπειρα φόνου - Δούλευαν μαζί θύτης και θύμα

Ένταλμα σύλληψης εναντίον άνδρα ηλικίας 48 ετών από την επαρχία Αμμοχώστου εξέδωσε η Αστυνομία σχετικά με την απόπειρα φόνου 61χρονου που διενεργήθηκε χθες στο Φρέναρος.

BEST OF TOTHEMAONLINE