ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τα κεφτεδάκια λαχανικών

Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τα κεφτεδάκια λαχανικών

Η ΙΚΕΑ ξεκίνησε να πωλεί τα νέα κεφτεδάκια λαχανικών με το όνομα GRÖNSAKSBULLAR. Αυτό είναι το πρώτο βήμα στην αποστολή της να προσφέρει μια μεγαλύτερη ποικιλία υγιεινών και πιο βιώσιμων διατροφικών επιλογών. Τα κεφτεδάκια λαχανικών περιέχουν μόνο λαχανικά και έχουν μικρότερη επίπτωση στο περιβάλλον αφού έχουν χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα. Αυτή η καινοτομία είναι κάτι που ταιριάζει με το ευρύτερο όραμα της ΙΚΕΑ, δηλαδή τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για «τους πολλούς».

Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για το φαγητό, τη θρεπτική του αξία, αλλά και την ευκαιρία κοινωνικοποίησης που προσφέρει. Εκατομμύρια φωτογραφίες φαγητών και ανθρώπων που τρώνε μαζί κάνουν το γύρο των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης και είναι φανερό ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για το αν το φαγητό που τρώνε προέρχεται από αξιόπιστες και βιώσιμες πηγές. Επιπλέον, το ανανεωμένο και μεγαλύτερο εστιατόριο ΙΚΕΑ βελτιώνει την εμπειρία του φαγητού και δίνει τη δυνατότητα για μια όμορφη οικογενειακή έξοδο.

‘Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε νόστιμο φαγητό με Σουηδικές γεύσεις σε χαμηλές τιμές, δίνοντας παράλληλα έμφαση σε πτυχές του φαγητού που είναι πολύ σημαντικές για τους ανθρώπους, δηλαδή την υγεία και τη βιωσιμότητα. Είμαστε πολύ φιλόδοξοι και το ταξίδι μας προς αυτή την κατεύθυνση μόλις ξεκίνησε! Είμαι πολύ περήφανος που κάναμε το πρώτο βήμα, σερβίροντας κεφτεδάκια λαχανικών’, είπε ο Michael La Cour, Διευθύνων Σύμβουλος της IKEA Food Services AB.

Τα νέα κεφτεδάκια λαχανικών είναι μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή, αφού τα μεγάλα κομμάτια λαχανικών και το ψηλό επίπεδο πρωτεϊνών που περιέχουν τα κάνουν ιδανικά ως κυρίως γεύμα. Έχουμε δημιουργήσει νέα πιάτα με κύριο συστατικό τα κεφτεδάκια λαχανικών, χρησιμοποιώντας και άλλα αγνά υλικά. Τα κεφτεδάκια λαχανικών είναι διαθέσιμα τόσο στο εστιατόριο ΙΚΕΑ όσο και στη Σουηδική αγορά τροφίμων.

Μάθετε περισσότερα για τις νέες προσθήκες στο μενού του εστιατορίου ΙΚΕΑ εδώ: http://www.ikea.com.cy/estiatorio-kafe-ikea/estiatorio-ikea/

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top