Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 24χρονη Έλλη Στυλιανού - Ήταν ντετέκτιβ στη Βρετανία

Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 24χρονη Έλλη Στυλιανού - Ήταν ντετέκτιβ στη Βρετανία

Ανείπωτη θλίψη σε Βρετανία και Κύπρο έφερε ο ξαφνικός και αποσδοκητος θάνατος της 24χρονης αστυνομικού Έλλης Στυλιανού, η οποία ήταν ντετέκτιβ αστυφύλακας στο κεντρικό γραφείο των Τοπικών Ερευνών (CID) στο North Area BCU στη Μητροπολιτική Αστυνομική Υπηρεσία στην Βρετανία.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, « η Μητροπολιτική Αστυνομία έχασε μια αγαπημένη φίλη και συνάδελφο Έλλη Στυλιανού, η οποία πέθανε ξαφνικά και απροσδόκητα την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 σε ηλικία 24 ετών. Η Έλλη ήταν μια στοργική κόρη, αρραβωνιαστικιά, αδελφή, θεία και ήταν τυχεροι όσοι την αποκαλούσαν φίλη τους».

Σημειώνεται ότι η Έλλη Στυλιανού ήταν «μια δημοφιλής και χαρισματική ντετέκτιβ και είχε τεράστιο αντίκτυπο στις ζωές όλων με τους οποίους συνεργάστηκε. Ήταν ιδιαίτερα αφοσιωμένη στον ρόλο της και ήταν περήφανη που υπηρετούσε το κοινό ως αστυνομικός».

Η 24χρονη ήταν επίσης μεγάλη οπαδός της Τότεναμ και ήταν τακτική στα παιχνίδια τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE