ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

PwC Κύπρου: Αύξηση και θετική πορεία στα οικονομικά αποτελέσματα

PwC Κύπρου: Αύξηση και θετική πορεία στα οικονομικά αποτελέσματα

Τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα της PwC παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του Ετήσιου Συνεδρίου της, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λεμεσό.

Στο Συνέδριο παρευρέθηκαν και μίλησαν ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο Έφορος Αποκρατικοποιήσεων Κωνσταντίνος Ηροδότου, υψηλόβαθμα στελέχη τόσο από την Κύπρο όσο και από το διεθνές δίκτυο της PwC, καθώς και συνεργάτες του οργανισμού από τον τομέα των νεοφυών επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα έσοδα του οργανισμού για το οικονομικό έτος 2015 ανήλθαν στα €79,5 εκ., καταγράφοντας αύξηση της τάξεως του 3%, ενώ η συνολική συνεισφορά του στα έσοδα του κράτους ανήλθε στα €29,8 εκ.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου έγινε σύντομη παρουσίαση των σημαντικότερων γεγονότων του οικονομικού έτους, αλλά και της προόδου που κατέγραψε η κυπριακή οικονομία σε σχέση με πέρσι. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στους διάφορους τομείς δραστηριότητας του οργανισμού, σε Κύπρο και Ευρώπη, ενώ οι προσκεκλημένοι παρακάθισαν σε γεύμα που πραγματοποιήθηκε προς τιμή τους.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης δήλωσε ότι είχε σήμερα την ευκαιρία να παρευρεθεί σε ένα πάρα πολύ σημαντικό συνέδριο που διοργάνωσε η PwC, ένας από τους πιο μεγάλους οικονομικούς  οργανισμούς του τόπου.

“Πέρα από τα μηνύματα που είχα την ευκαιρία να στείλω, ότι οι προσπάθειες για μεταρρύθμιση και εξυγίανση της οικονομίας μας θα συνεχιστούν, έλαβα επίσης ενθαρρυντικά μηνύματα από τους επαγγελματίες του τομέα σε σχέση με τις προοπτικές του στρατηγικής σημασίας τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών. Ενός τομέα που παρέμεινε ανθεκτικός κατά την περίοδο της κρίσης και ήδη καταγράφει σημαντικότατες προοπτικές», πρόσθεσε.


Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, για πρώτη φορά φέτος, η PwC Κύπρου προχώρησε και στην καταγραφή του συνολικού αποτυπώματος του οργανισμού, εξετάζοντας την ευρύτερη επίδρασή του στην οικονομία, την κοινωνία, αλλά και το περιβάλλον. Αυτό επετεύχθη μέσω της υιοθέτησης της εξειδικευμένης μεθοδολογίας Total Impact Measurement & Management από εμπειρογνώμονες της PwC Κύπρου αλλά και της PwC Ηνωμένου Βασίλειου, εξειδικευμένους σε θέματα βιωσιμότητας και κλιματικών αλλαγών.


Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της PwC Κύπρου κ. Ευγένιο Χρ. Ευγενίου “όλοι εμείς στην PwC είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες ποιότητας που προσφέρουμε στους πελάτες μας και φυσικά για τους ίδιους τους ανθρώπους μας. Αυτά είναι τα εφόδιά μας για τα θετικά οικονομικά μας αποτελέσματα. Φέτος όμως, είμαστε ακόμη πιο υπερήφανοι για έναν επιπλέον λόγο. Παρουσιάσαμε για πρώτη φορά το συνολικό αποτύπωμα της PwC στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον που εκτιμάται για το οικονομικό έτος 2015 στα €162.8 εκ.».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top