Mπήκε σε ντουλάπι χειραποσκευών του αεροπλάνου γιατί ήθελε… να κοιμηθεί - Βίντεο

Mπήκε σε ντουλάπι χειραποσκευών του αεροπλάνου γιατί ήθελε… να κοιμηθεί - Βίντεο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους επιβάτες μιας πτήσης της Southwest Airlines όταν είδαν μια γυναίκα να βρίσκεται μέσα σε ντουλάπι χειραποσκευών επειδή νύσταζε.

Στιγμιότυπα από βίντεο στο TikTok μοιράστηκε η New York Post και δείχνουν την επιβάτη να κοιτά τον χρήστη που τη βιντεοσκοπεί, μέσα από το ράφι των χειραποσκευών.

«Άγρια τα πράγματα στη Southwest», γράφει η λεζάντα του βίντεο, με τον αυτόπτη μάρτυρα και τον φίλο του να σκάνε στα γέλια.

 Δεν είναι ακόμη σαφές εάν πρόκειται για μια αυθόρμητη στιγμή ή για κάποιο στοίχημα που έχασε η γυναίκα αλλά η κίνησή της έγινε viral με τα σχόλια των χρηστών να πέφτουν βροχή. 

«Όταν κάποιος κάθεται στη θέση μου στο αεροπλάνο αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ», έγραψε περιπαικτικά ένας χρήστης που σχολίασε στο βίντεο.

Το μέσο απευθύνθηκε στην αεροπορική για σχόλιο, αλλά προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν και γιατί κάτι τέτοιο επιτρέπεται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.