ΔΙΕΘΝΗ

Θλίψη στις HΠΑ: Σκάφος παρέσυρε και σκότωσε 15χρονη χορεύτρια την ώρα που έκανε θαλάσσιο σκι

Θλίψη στις HΠΑ: Σκάφος παρέσυρε και σκότωσε 15χρονη χορεύτρια την ώρα που έκανε θαλάσσιο σκι

Η Ella Riley Adler, μία 15χρονη μαθήτρια του αμερικανικού σχολείου «Ransom Everglades School», ήταν καλεσμένη το απόγευμα του Σαββάτου στο γενέθλιο πάρτι μιας φίλης της, στην παραλία Nixon που βρίσκεται στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

H μαθήτρια που ήταν και μπαλαρίνα στη Σχολή Χορού «Miami City Ballet» αποφάσισε μαζί με τις φίλες της να κάνουν θαλάσσιο σκι.

Απολαμβάνοντας τη θάλασσα, ξαφνικά ένα σκάφος παρέσυρε και χτύπησε την έφηβη κοπέλα με τον οδηγό του να αναπτύσσει ταχύτητα και να γίνεται καπνός, όπως γράφει η αμερικανική εφημερίδα New York Post.

«Μετά τη σύγκρουση, έχασε πολύ αίμα», υποστήριξαν οι λουόμενοι που πρώτοι αντίκρυσαν την άτυχη κοπέλα να ξεψυχά στο νερό.

Η Επιτροπή Διατήρησης Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα (FWC), που ερευνά το τραγικό δυστύχημα, ανακοίνωσε ότι, μέχρι στιγμής, κανένας ύποπτος δεν έχει αναγνωριστεί.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι οι αρχές του Μαϊάμι δίνουν αμοιβή, ύψους 20.000 δολαρίων, σε όποιον έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη σύλληψη του ασυνείδητου και ανεύθυνου δράστη - του ανθρώπου δηλαδή που οδηγούσε ένα αλιευτικό σκάφος και εγκατέλειψε την 15χρονη χωρίς καν να ενδιαφερθεί για την κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα πάντως με μάρτυρες, το σκάφος δεν φαινόταν να κόβει ταχύτητα καθώς προσέγγιζε την έφηβη που έκανε θαλάσσιο σκι, όπως μεταδίδει το τοπικό δίκτυο «NBC 6».

Ο φριχτός θάνατος της μαθήτριας έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της που αδυνατεί να πιστέψει ότι η 15χρονη δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Η κηδεία της έγινε χθες στο Μαϊάμι, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Η νεαρή χορεύτρια είχε εμφανιστεί σε τουλάχιστον 100 παραστάσεις στη Σχολή Χορού «Miami City Ballet».

«Το Miami City Ballet School είναι εντελώς συντετριμμένο από το τραγικό δυστύχημα», αναφέρει η Σχολή Χορού σε ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Η Ella Adler δεν ήταν απλώς μια αγαπητή μαθήτρια αλλά και μια υπέροχη χορεύτρια , καλοσυνάτη και χαρούμενη με όλους».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας «τρέλανε» ο καιρός: Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Πέντε μέρες κράτηση με διάταγμα Δικαστηρίου ο 73χρονος Τουρκοκύπριος για σφετερισμό Ελληνοκυπριακών περιουσιών

Ο «σκοτεινός κόσμος» των ναρκωτικών: Οι ουσίες, η αύξηση και οι κατασχέσεις – Πόσο ανησυχεί τις Αρχές η νομιμοποίηση της κάνναβης

Καλοκαιρινός «κίνδυνος»: Ποιες είναι οι συχνότερες δερματοπάθειες της εποχής; Συμπτώματα και θεραπεία

Τα νεότερα για το αγοράκι που υπέστη ηλεκτροπληξία - Η κατάσταση υγείας του

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η αποκάλυψη της ανιψιάς της που συγκλόνισε: «Είχε πέσει, αισθανόταν μόνη...»



Σημαντικές επαφές ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ - Θα συναντηθεί και με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα ΟΗΕ

Σημαντικές επαφές ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ - Θα συναντηθεί και με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα ΟΗΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος μεταβαίνει την Κυριακή στις ΗΠΑ για επίσκεψη εργασίας, στο πλαίσιο της οποίας θα συναντηθεί με τον ομόλογό του 'Αντονι Μπλίνκεν και τον Βοηθό ΓΓ των ΗΕ Jean-Pierre Lacroix.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top