Τραγωδία στην Πάφο: Ξύπνησε τα ξημερώματα και βρήκε την γυναίκα του νεκρή μέσα στο σπίτι τους

Τραγωδία στην Πάφο: Ξύπνησε τα ξημερώματα και βρήκε την γυναίκα του νεκρή μέσα στο σπίτι τους

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 16 Μαΐου στην Πάφο, με νεκρή γυναίκα που εντοπίστηκε από τον σύζυγο της, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 68 ετών. Πιο συγκεκριμένα γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα, ο 66χρονος σύζυγος της ξύπνησε και την βρήκε νεκρή.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και μέλη της Αστυνομίας και διερεύνηση του περιστατικού.

Από τις αρχικές εξετάσεις, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο αναμένεται η νεκροτομή που θα διεξαχθεί στη σορό της 68χρονης, με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE