Γεωργός τραυματίστηκε από ανατροπή τρακτέρ - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Γεωργός τραυματίστηκε από ανατροπή τρακτέρ - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Γεωργός στην Τίμη τραυματίσθηκε σε ατύχημα με τρακτέρ και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, γύρω στις 12 το μεσημέρι, 29χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου χειριζόταν τρακτέρ σε γεωργική μονάδα κοντά στο αεροδρόμιο Πάφου όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κτυπήθηκε από τον γεωργικό ελκυστήρα.

Ο γεωργός μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου με ασθενοφόρο, όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα πλευρών και θλάση πνεύμονα και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απώλεσε τον έλεγχο του τρακτέρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί διερευνώνονται τόσο από την Αστυνομία όσο και από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE