Βρέφος έξι μηνών στην Αριζόνα με τραύματα όταν το πυροβόλησε ο πατέρας του

Βρέφος έξι μηνών στην Αριζόνα με τραύματα όταν το πυροβόλησε ο πατέρας του

Ένα βρέφος έξι μηνών νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αφότου ένας άνδρας φέρεται να το πυροβόλησε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής σε πόλη της Αριζόνας. Περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής (μεσημέρι Παρασκευής στην Ελλάδα), ο πατέρας του βρέφους φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι όπου ζούσε το παιδί και η μητέρα του. Στη συνέχεια κράτησε για αρκετές ώρες σε ομηρία τη μητέρα και το παιδί πριν η μητέρα καταφέρει να διαφύγει.

Η γυναίκα είχε ελαφρά τραύματα, αν και παραμένει ασαφές πώς κατάφερε να δραπετεύσει, όπως γράφει ο Guardian.

Μετά την άφιξή τους στην κατοικία, οι αστυνομικοί εντόπισαν αμέσως το τραυματισμένο βρέφος και το μετέφεραν σε νοσοκομείο. Το παιδί είχε τραύματα στα πόδια, αλλά δεν ήταν απειλητικά.

Ενώ όμως η αστυνομία και ειδικές δυνάμεις ήταν στο σημείο, το σπίτι έπιασε φωτιά ενώ ο πατέρας του παιδιού βρισκόταν ακόμη μέσα. Παραμένει ασαφές πώς ξεκίνησε η φωτιά ή σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας, που δεν έχει τεθεί υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε κινητοποίηση η Αστυνομία: Πυροβολισμοί σε κεντρική περιοχή της Λεμεσού

Σε κινητοποίηση η Αστυνομία: Πυροβολισμοί σε κεντρική περιοχή της Λεμεσού

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές στη Λεμεσό, μετά από περιστατικό ρίψης πυροβολισμών που σημειώθηκε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE