ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Για το σύστημα παραδοσιακής κινεζικής γεωμαντείας, το οποίο ονομάζεται «Feng Shui», που στην σύγχρονη εποχή αφορά μαθηματικές φόρμουλες από τις οποίες διέπονται οι ενέργειες της γης, έτσι ώστε να υπάρχει καλή ενέργεια, μίλησε στο ThemaOnline, η κα. Έλση Νικηφόρου, μια από τις λίγες επαγγελματίες του συγκεκριμένου είδους, στην Κύπρο. 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα μας η κα. Νικηφόρου, «Το Feng Shui, με λίγα λόγια, αφορά την ισορροπία με την οποία πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλους τους τομείς της ζωής μας. Αυτό έχει να κάνει με το Γιν και το Γιάνγκ, δηλαδή το θετικό και το αρνητικό, που δεν το θεωρούμε σαν καλό και κακό αλλά σαν τους δύο πόλους μιας μπαταρίας που δεν λειτουργεί ο ένας χωρίς τον άλλον».

Η ίδια, ασχολείται με το «Feng Shui», πάνω από 20 χρόνια με σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν διάφορα θέματα στην καθημερινότητα τους.

«Ξεκίνησα τις σπουδές μου γιατί ήθελα να πάρω τη γνώση για μένα, για να βοηθήσω τον εαυτό μου και να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Μετά από την αποφοίτηση μου, άρχισα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε φίλους και γενικά σε δικούς μου ανθρώπους που αντιμετώπιζαν διάφορες προκλήσεις στη ζωή τους», είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε αναφέροντας ότι στην αρχή δεν σκέφτηκε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το Feng Shui, όμως στην πορεία άρχισαν οι γνωστοί της, να την συστήνουν σε άλλα άτομα, οι οποίοι είχαν αλλαγές στη ζωή τους με αυτή την τακτική.

Σήμερα, δεν υπάρχουν άλλοι την Κύπρο που να ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος Feng Shui.

«Λυπάμαι που δεν υπάρχουν άλλοι του "είδους μου" στην Κύπρο, επειδή η ακαδημίες που έχω παρακολουθήσει και συνεχίζω να παρακολουθώ, είναι οι καλύτερες που υπάρχουν παγκόσμια και θα μπορούσα να κάνω πολύ καλές συνεργασίες με άτομα που έχουν διδαχτεί το κλασικό Feng Shui», ανέφερε. 

Πώς βοηθά τους ανθρώπους το «Feng Shui»

«Το Feng Shui βοηθά τους ανθρώπους να έχουν επιτυχία σε διάφορους τομείς στη ζωή τους, όπως οικονομικοίθέματα υγείαςσχέσεωνμόρφωσης και γνώσης», δήλωσε η κα. Νικηφόρου.

Συμπλήρωσε ότι εκτός από τα πιο πάνω, το Feng Shui μπορεί να δώσει λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει μια οικογένεια, δίνοντας λύση, κατόπιν ειδικής μελέτης.

Απο πού προέρχεται και πώς σχετίζεται με την κινέζικη αστρολογία 

Η χώρα προέλευσης του «Feng Shui» είναι η Κίνα, από την οποία ξεκίνησε σαν μυστική γνώση, που εξυπηρετούσε τους αυτοκράτορες, τους άρχοντες και τους ανώτερους αξιωματούχους

Ερωτηθείς για το πώς σχετίζεται το Feng Shui με την κινέζικη αστρολογία, η κα. Νικηφόρου απάντησε πως: «Οι μαθηματικές φόρμουλες του Feng Shui,  αφορούν την αστρο-νομία, δηλαδή τους νόμους των άστρων, οι οποίοι επηρεάζουν τις ενέργειες του πλανήτη μας. Έτσι, κατ' επέκταση μπορούμε να μελετήσουμε με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας προσωπικούς αστρολογικούς χάρτες για όλες τις ηλικίες».

Οι αντιδράσεις και οι χλευασμοί που δέχθηκε για το επάγγελμα της

Σε ερώτηση, για το αν έχει αντιμετωπίσει αντιδράσεις και χλευασμούς, απάντησε ότι: «είχα τέτοιες αντιδράσεις από φίλους και άτομα με καλές προθέσεις που θέλουν το καλό μου και την ασφάλεια μου... γ’ αυτό  προτιμούν να παραμείνω η ίδια..

Τόνισε επίσης ότι: «Δεν είχα ποτέ αρνητικές αντιδράσεις από ανθρώπους που έχω εξυπηρετήσει, ίσως γιατί προσωπικά δεν χρειάστηκε να διαφημίσω ποτέ τον εαυτό μου. Τα άτομα που με χρειάζονταν έρχονταν σε εμένα».

Η ανταπόκριση των Κυπρίων στο «Feng Shui»

Η κα. Νικηφόρου, ανέφερε στο ThemaOnline, ότι υπάρχει αρκετή ανταπόκριση από τους Κύπριους στο «Feng Shui», παρόλο που αφορά μυστικιστική γνώση. Μάλιστα, διηγήθηκε και ένα περιστατικό, όπου σε κάποιο σπίτι, με βάση την μελέτη που έκανε, δεν μπορούσαν οι ένοικοι να συνεχίσουν να ζουν εκεί και αναγκάστηκαν να αλλάξουν χώρο διαμονής.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε: «Με τους συγκεκριμένους ενοίκους, ψάξαμε για άλλο χώρο όπου δεν θα υπήρχαν οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν καθημερινά, εκεί όπου βρίσκονταν».

Καταληκτικά ανέφερε ότι: «Ευτυχώς, αυτά τα άτομα συνεργάστηκαν μαζί μου, γιατί όπως λέει και ένας από τους καθηγητές μου στο «Feng Shui», ‘ο άνθρωπος δεν είναι δέντρο μπορεί να μετακινηθεί, να αλλάξει χώρο, να αλλάξει το περιβάλλον του, για να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής»  

****Για επικοινωνία με την κ. Νικηφόρου, μπορείτε να αποταθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Αμμόχωστο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 76χρονου που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία

Ανείπωτη τραγωδία - Βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο

Θερμοπληξία vs ηλίαση: Η διαφορά τους, τα συμπτώματα και όσοι διατρέχουν κίνδυνο - Όσα πρέπει να προσέξουμε

Αυτές οι ομάδες πληθυσμού έχουν δικαίωμα σε χαμηλότερη χρέωση στο ρεύμα - Ποιος επωμίζεται το κόστος;

Επεκτείνεται το όριο ηλικίας στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων - Τι ισχύει για ιδιωτικά και τι για δημόσια νηπιαγωγεία

Στην Κύπρο τυχερός του τζόκερ - Αυτό είναι το ποσό που κερδίζειΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών, είπε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία για την παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top