Προς αναζήτηση επενδυτών για αξιοποίηση των παλιών αεροδρομίων

Προς αναζήτηση επενδυτών για αξιοποίηση των παλιών αεροδρομίων

Διαθέσιμοι σε υποψήφιους επενδυτές είναι από σήμερα οι χώροι και οι κτιριακές εγκαταστάσεις των παλαιών αεροδρομίων, Λάρνακας και Πάφου.

Κυβέρνηση και Hermes Airports εξέδωσαν ανακοίνωση- πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως την 21η Δεκεμβρίου. Είναι η τρίτη κατά σειράν προσπάθεια για αξιοποίηση των συγκεκριμένων χώρων και όπως δήλωσε στο κρατικό κανάλι, ο διευθυντής επικοινωνίας της Hermes, Αδάμος Ασπρής αυτή τη φορά υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι η προσπάθεια θα καρποφορήσει.

Διαχειριστές και Κυβέρνηση, στοχεύουν στην προσέλκυση σημαντικών επενδύσεων, οι οποίες θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE