ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικά στο ThemaOnline ο Κίττος μετά τη νέα του μεταγραφή στην Ζώδια - «Με καλοδέχτηκαν»

Αποκλειστικά στο ThemaOnline ο Κίττος μετά τη νέα του μεταγραφή στην Ζώδια  - «Με καλοδέχτηκαν»

Για την εμπειρία του στη νέα του ομάδα στα κατεχόμενα, την BOSTANCI BAĞCIL SK (Ζώδια) μίλησε αποκλειστικά στο ThemaOnline, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας, Στέλιος Κίττος.

Ο 36χρονος άσος, λίγο μετά τη νίκη της νέας του ομάδας σε βάρος της Λεύκας, δήλωσε ότι η αντιμετώπιση από τους νέους του συμπαίκτες είναι πολύ καλή. «Δείχνουν πολύ καλά παιδιά. Είναι καλοί χαρακτήρες. Τους μιλάς και κοιτάζουν κάτω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις άλλες ομάδες, εδώ όμως με καλοδέχθηκαν. Είναι πολύ φιλικοί μαζί μου και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος» μας είπε σχετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μεταγραφή σε Τ/Κ ομάδα από Κίττο - «Έχω ένα παιδί, για το οποίο καθημερινά δίνω αγώνα»


Το Σάββατο (27/09) ο Στέλιος Κίττος αγωνίστηκε για 90 λεπτά στο νικηφόρο παιχνίδι πρωταθλήματος της ομάδας του με τη Λεύκα. Η BOSTANCI BAĞCIL SK επιβλήθηκε 1-0. Μιλώντας γι΄ αυτή την εξέλιξη μάς δήλωσε: «Η Λεύκα είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί διαχρονικά, άρα η νίκη μας είχε μεγάλη σημασία. Έπαιξα σε ολόκληρο το παιχνίδι, σε ειδικό ρόλο, μπροστά από το κέντρο της άμυνας».


Και πρόσθεσε: «Πέρσι είχα παίξει σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος με την DEĞİRMENLİK ως δεξί μπακ και με είχαν μάθει αρκετές ομάδες. Το καλοκαίρι δοκιμάστηκα σε μια ομάδα που εδρεύει στην Αμμόχωστο και τους ικανοποίησα. Δεν τα βρήκαμε όμως στο οικονομικό κομμάτι. Αμέσως μετά ενδιαφέρθηκε η ομάδα της Ζώδιας. Με φώναξαν, μου έκαναν μια προσφορά που δεν μπορούσα να αρνηθώ και υπογράψαμε».

Θεωρεί ότι το επίπεδο είναι πολύ καλό:  «Στην ομάδα μας έχουμε Γάλλο ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στις μικρότερες ομάδες της Παρί Σεζ Ζερμέν και έναν Αφρικανό στόπερ ύψους 1.99 μ. που θα μπορούσε κάλλιστα να παίξει στην δική μας α΄ κατηγορία».

Ο Κίττος μετά από ερώτησή μας για το γεγονός  ότι αγωνίζεται σε μια «ομοσπονδία» που δεν αναγνωρίζεται, επανέλαβε τις γνωστές του θέσεις:  «Το έχω πει και στο παρελθόν. Εδώ κανείς δεν μου έδινε ευκαιρίες παρόλο που το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και καθημερινά τηρώ αυστηρό πρόγραμμα για να είμαι σε καλή κατάσταση. Μπορώ άνετα να παίξω στην α΄ κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Όταν, λοιπόν, μου έκλεισαν την πόρτα εδώ, δέχθηκα να αγωνιστώ στα κατεχόμενα. Το ποδόσφαιρο δεν έχει σύνορα. Άλλο πολιτική και άλλο ποδόσφαιρο».

Φάνης Μακρίδης

* Στην πρώτη φωτογραφία (αριστερά) ο Κίττος με τους νέους του συμπαίκτες. Δεξιά, η 11άδα της ομάδας της Ζώδιας, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με την Λεύκα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top