ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαμαρτυρόμενοι ζητούν απόδοση δικαιοσύνης για την υπόθεση Θανάση Νικολάου - Δείτε εικόνες

Διαμαρτυρόμενοι ζητούν απόδοση δικαιοσύνης για την υπόθεση Θανάση Νικολάου - Δείτε εικόνες

Απόδοση δικαιοσύνης για τον Θανάση Νικολάου ζητούν διαμαρτυρόμενοι, οι οποίοι πραγματοποιούν το μεσημέρι του Σαββάτου εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Νομική Υπηρεσία στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται μετά από πρωτοβουλία της Παγκύπριας Επιτροπής Μητέρων Συγγενών Εθνοφρουρών και της οικογένειας του Θανάση. Οι διαμαρτυρόμενοι κρατώντας πανό ζητούν να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις, για απόδοση δικαιοσύνης.

Στα πανό που κρατούν γράφουν: 

Ζητούμε πλήρη διερεύνηση για την δολοφονία του Θανάση Νικολάου!
Ζητούμε και απαιτούμε να διαχωριστούν οι εξουσίες του Γενικού Εισαγγελέα!
Ζητούμε να βρεθούν επιτέλους οι ένοχοι!

Δείτε φωτογραφίες:

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "<<E ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΥΠΜΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΝΔΕΝ PEITE NA ΤΗΘΕΙΤΕ!!! ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑΝ ΣΗΣ ΘΕΛΩ NA ΜΑΘΩ ΜΑΘΩΠΟΙΟΙ ΠΟΙοι ΣΚΟΤΩΣΑΝ TON ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥ! ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙ KAI MOY ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ.ΝΕΚΡΟ! ΕΦΕΡΑΝ ΝΕΚΡΟ!"

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο που λέει "手白正接聞合 星有製 EИ ΤΗΣΚΥΠΡΟΥ ΤΗΣ ΟΘΑΝΑΣΗΣ ΤΙΚΥΠΡΟΥ OGANASHE ZHTA ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΝΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ NA ITHOEITE!!! 18X9 ΠΟΥ ΕΓKΛΗM QNETA ANAITOYME ΟΣΗ ΤΟΛΝΩΝ KAI AIKAIO ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Η nA"

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο που λέει "1H !! HH ரயப 발께지 ਜ্নਮ ለላጅ! Π.Ε.Μ.Σ.Ε. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ NAZAPEYETAI ΑΛΗΘΕΙΑ -ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ -ΚΑΘΑΡΣΗ Παγκύπρια Επιτροπή Μητέρων Συγγενών Εθνοφρουρών"

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και κείμενο που λέει "0 ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ZHTA ΔΙΚΑΙΩΣΗ AN ΔΕΝ DPE <<Εκσυγχρονισμός της διαδικασίας διερεύνησης βίαιων θανάτον» από TO 1936. ΑΠΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝ NA ΑΛΑΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 0 ΝΟΜΟΣ! ΦΘΛΛΜΟΦΑΝΕΣ አበር DOONOYE? Είμαι και εγώ κ. Αντριάνα Νικολάου Π.Ε.Μ.Σ.Ε 01۲،"

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο που λέει "18 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ LIETAI Είμαι και εγώ K. Αντριάνα Νικολάου ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Π.Ε.Μ.Σ.Ε STEIA ΣΟΝ 1PONIA ITPA nИAHи ITPATO ΚAΙMOΥ EDEPAN Ατισοй บับารรน OU CEKOrI ΛΟΝΕΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ZAZI"

Φωτογραφίες από Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top