ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθινοπωρινή μέρα – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Φθινοπωρινή μέρα – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Άκρως φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα για την εποχή, ενώ βροχές αναμένεται να πέσουν στα ορεινά.

Αναλυτικά η πρόβλεψη για τον καιρό:

Aσθενής χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα αναμένονται περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και διαστήματα με αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα δυτικά και νότια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη, αλλά το απόγευμα θα καταστεί μέχρι ταραγμένη, στα προσήνεμα.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρείται και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά τοπικά στα ανατολικά μεταβλητοί, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη αναμένονται περίοδοι με αυξημένες νεφώσεις αλλά και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, ενώ πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά ή και στο εσωτερικό, το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα, το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Πέμπτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά ή και στο εσωτερικό, το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top