Κατεχόμενα: Ο πληθυσμός ανέρχεται στις 407.000, δηλώνει ο «υπουργός εσωτερικών»

Κατεχόμενα: Ο πληθυσμός ανέρχεται στις 407.000, δηλώνει ο «υπουργός εσωτερικών»

Ο «υπουργός εσωτερικών», Ντουρσούν Ογούζ ανέφερε ότι ο πληθυσμός των κατεχομένων ανέρχεται στις 407.000.

Ο κ. Ογούζ, ο οποίος μιλούσε στο ιδιωτικό κανάλι «Γκεντς», ανέφερε συγκεκριμένα ότι, βάσει των δεδομένων της «στατιστικής πηρεσίας», ότι ο πληθυσμός των κατεχομένων ανέρχεται στις 407.000.

«Αυτός που ισχυρίζεται ότι ο πληθυσμός είναι 800.000, να το αποδείξει. Από πού βρήκε αυτόν τον αριθμό;» διερωτήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως για το ίδιο θέμα, μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη είχαν τοποθετηθεί Τουρκοκύπριοι πολιτικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE