LIFESTYLE

Στέλλα Ιταλού: Τα είπε ένα χεράκι στους επικριτές των καλλιστείων για την εμφάνιση των κοριτσιών

Στέλλα Ιταλού: Τα είπε ένα χεράκι στους επικριτές των καλλιστείων για την εμφάνιση των κοριτσιών

Όλα αυτά τα σχόλια που ακούγονται τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα χθες για την εμφάνιση ή το μακιγιαζ των υποψήφιων κοριτσιών για τον τίτλο της Σταρ Κύπρος, εκνεύρισαν την γνωστή make up artist, Στέλλα Ιταλού.

Η Στέλλα Ιταλού είναι υπεύθυνη της ομάδας μακιγιέζ και επιμελείται για το μακιγιάζ των διαγωνιζόμενων. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην αντιδράσει στα αρνητικά σχόλια!

Αυτή είναι η απάντηση της:

«Σαν υπεύθυνη της ομάδας μακιγιέζ που φροντίζει το μακιγιάζ των διαγωνιζόμενων, θέλω να απαντήσω στα διάφορα δημοσιεύματα (επώνυμα και μη) που αφορούν την εμφάνιση των κοριτσιών στον Διαγωνισμό Ομορφιάς. Θα το κάνω γενικά και όχι συγκεκριμένα γιατί αφορά μόνο αυτούς που βιάστηκαν να ρίξουν λάσπη (επειδή μπορούν και όχι σε αυτούς που γνωρίζουν τον χώρο). Στο αν δικαιούνται κάποιες κοπέλες να είναι στον Διαγωνισμό ή με ποια κριτήρια τις διάλεξαν, διαβάστε το σημείο 3. Τουλάχιστον αυτό.

1) Το μόνο πράγμα που άλλαξε χθες ήταν ο φωτισμός και οι προβολείς, για να μην φαίνονται οι κοπέλες σαν κάτω από το μικροσκόπιο και ιδρωμένες. Μαλάκωσε ο φωτισμός και διορθώθηκε η γωνία, και επιτέλους τώρα μπορεί να φανεί καλύτερα η δουλειά όλης της ομάδας μας (που πιστέψτε με μιλάμε για πολλέεεςςςς ώρες δουλειάς σε κάθε live!!)

2) Ούτε “μαγικό ραβδί” χρησιμοποιήσαμε, ούτε “τόνους” μακιγιάζ ή ψεύτικες βλεφαρίδες. Βλέπετε, έχουμε περιορισμούς στα υλικά που χρησιμοποιούμε λόγω budget (οι σχετικοί του χώρου ξέρουν με πόση οικονομική πίεση γίνονται παραγωγές σήμερα, οι άλλοι απλά δεν...). Λόγω λοιπόν της “οικονομικής στενότητας” αλλά και επειδή χρησιμοποιούμε επαγγελματικά προϊόντα (και όχι από πολυκαταστήματα όπου βρίσκεις βλεφαρίδες με 2 ευρώ), υπάρχει περιορισμός στη χρήση. Χρησιμοποιούνται τα απαραίτητα για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα τηλεόρασης.

Ο καθένας δικαιούται μια τουλάχιστον ευκαιρία στη ζωή του

3) Ο καθένας δικαιούται μια τουλάχιστον ευκαιρία στη ζωή του. Σε αυτή την χώρα των “άπειρων” ευκαιριών, κάποια κορίτσια δοκιμάζουν την τύχη τους σε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες να μπουν στον χώρο του μόντελιγκ. Δεν επιλέγονται μόνο οι ομορφότερες αλλά κυριώς αυτές που έχουν διάθεση να δουλέψουν. Για τους άσχετους του χώρου μπορεί το μόντελιγκ να είναι πόζες και να “φαίνομαι όμορφη” αλλά για τους επαγγελματίες το μόντελιγκ είναι μια σκληρή δουλειά, πολλές φορές με αντίξοες συνθήκες (καιρού, συνθηκών,κλπ) από την οποία εξαρτάται η επιτυχία ενός προϊόντος/υπηρεσίας. Με άλλα λόγια, αν το μοντέλο παίζει την όμορφη αλλά δεν ξέρει να δουλέψει, κάποιοι χάνουν λεφτά. Γιαυτό δεν αντέχουν οι περισσότερες και γιαυτό επιβιώνουν ΜΟΝΟ οι πειθαρχημένες. Και όχι απαραίτητα οι ομορφότερες.

4) Όποιος θέλει να ανατρέξει σε παλιές φωτογραφίες πασίγνωστων μοντέλων, πιθανόν να μην τις αναγνωρίσει. Γιατί αλλιώς ξεκινούν και αλλιώς εξελίσσονται, αναλόγως με την πειθαρχία και την σκληρή δουλειά τους. Μπορεί τα δικά μας κορίτσια να μην γίνουν τα σούπερ μοντέλα, αλλά δικαιούνται να προσπαθήσουν. Όποιος δεν το πιστεύει, ας βγει να το πει. Για τα δικά του παιδιά/φίλους/συγγενείς θα του αρέσει να το πουν;
5) Στο ΣΤΑΡ ΚΥΠΡΟΣ 2015 οι περισσότερες τώρα ξεκινούν. Ηλικίες; 16-23 ετών (ναι 16!) Παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους όμως, ξέρουν να δείχνουν σεβασμό, συνεργάζονται άψογα και καταβάλουν σκληρή προσπάθεια για να πετύχουν. Δεν κάνουν παράπονα, ακόμα αν έχουν κτυπήσει και πονούν (οι αντίξοες συνθήκες που είπαμε πιο πάνω;). Ξέρουν τα μειονεκτήματα τους αλλά το παλεύουν για να βελτιωθούν. Όπως ο καθένας που βλέπει τη δουλειά του σοβαρά και επαγγελματικά.

Κριτική δικαιούμαστε όλοι, bullying όχι

6) Όσοι ρίχνετε λάσπη καθημερινά, που ενώ δεν βλέπετε Καλλιστεία αλλά ασχολήστε, σκεφτείτε ότι κάπου-κάποτε-και όποτε τυχαίνει, κατηγορείτε το bullying. Κριτική δικαιούμαστε όλοι, bullying όχι. Δεν δικαιούμαστε να κάνουμε bullying και να χρησιμοποιούμε αισχρά επίθετα που πληγώνουν για κάποιες κοπέλες που απλά κυνηγούν το όνειρο τους. Πέστε την άποψη σας με πολιτισμένο τρόπο και κάντε την κριτική σας χωρίς να προσβάλετε.

7) Όσοι δουλεύετε στα Media ΧΡΟΝΙΑ (όχι οι τυχαίοι που μπήκατε πρόσφατα) ξέρετε πόσο έχουν αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα και με πόσο κόπο γίνονται παραγωγές. Παντού περικοπές, αλλά τουλάχιστον γίνονται ακόμα παραγωγές για να συνεχίσουν να έχουν κάποιοι δουλειά. Ακόμα λοιπόν και αν δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα μιας εκπομπής, εκτιμήστε τουλάχιστον την προσπάθεια.

Λίγος σεβασμός σε κάποιον που προχωρά με την αξία του

8) Το πόσα χρόνια είμαι στο χώρο και αν είμαι επαγγελματίας κάποιοι το ξέρετε, κάποιοι όχι, σίγουρα το ξέρετε όσοι συνεργάστηκατε μαζί μου. Οι υπόλοιποι θα μπορούσατε τουλάχιστον να ρωτήσετε. Λίγος σεβασμός σε κάποιον που προχωρά με την αξία του δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Το ίδιο φαντάζομαι περιμένετε και εσείς.

9) Τις κοπέλες τις έχει επιλέξει η παραγωγή να είναι εκεί. Δεν έχουν όλες όλα τα προσόντα που χρειάζονται. ΑΚΟΜΑ. Γιατί αυτά που δεν έχουν, φτιάχνονται. Σώμα, επιδερμίδα και ότι άλλο κριτηκάρατε αυτές τις μέρες. Τον χαρακτήρα, το πείσμα, την επιμονή παρόλες τις κακίες που ακούουν, τα έχουν. Παλεύουν για τα όνειρα τους και γιαυτό τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.

10) Μια επιδερμίδα ειδικά σε νεαρή ηλικία διορθώνεται εύκολα, ο χαρακτήρας ποτέ. Η σχεδόν ποτέ. Διατηρώ ακόμα ελπίδες.
Γιαυτό θα ήθελα να πω στα κορίτσια που λαμβάνουν μέρος στο Διαγωνισμό ΣΤΑΡ ΚΥΠΡΟΣ 2015: Μην το βάζετε κάτω, συνεχίστε με το πείσμα που έχετε και θα πετύχετε ότι εσείς θέλετε όχι κάποιοι άλλοι. Λάσπη θα υπάρχει και ο καθένας θα έχει πάντα μια γνώμη, δίκαιη ή άδικη. Ο στόχος σας μετρά. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλες!»

Tης Έλενας Τσιακούπη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top