LIFESTYLE

«Hγέτης ο Τσουρούλης» Αυτά είπε Κύπριος σκηνοθέτης στο Thema Web TV Radio

«Hγέτης ο Τσουρούλης» Αυτά είπε Κύπριος σκηνοθέτης στο Thema Web TV Radio

Έκλεισε τα στόματα ο Κύπριος σκηνοθέτης όλων όσων διαρρέουν φήμες ότι κόβεται η νέα δραματική τηλεοπτική σειρά του Σίγμα, μερικές ημέρες μετά από την πρεμιέρα της.

«Κανένας πανικός δεν επικρατεί στο Σίγμα για τα νούμερα τηλεθέασης» ανέφερε ο νεαρός Κύπριος σκηνοθέτης,  Σταύρος Ποταμάρης.

Φιλοξενούμενος το Σάββατο, 26/09, στην εκπομπή της Βαλεντίνας Νικολάου, στο Thema Web TV Radio,  «Horror Story» ο 29χρονος ταλαντούχος σκηνοθέτης έδωσε τις δικές του απαντήσεις για τις φημολογίες ότι κόβεται η νέα δραματική σειρά «Καταιγίδα».

Ο Σταύρος μεταξύ άλλων είπε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος του Σίγμα, Χρύσανθος Τσουρούλης είναι «ηγέτης». Εννοώντας ότι με ψυχραιμία ηγείται της ομάδας.

Η συνεργασία του  με το κανάλι είναι άψογη, αφού όπως ανέφερε, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τουλάχιστον τρία πρόσωπα από την διεύθυνση τον παίρνουν συνεχώς τηλέφωνο, δείχνοντας τεράστιο ενδιαφέρον για την σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έσκασε βόμβα» - Σέξι Ελληνίδα ηθοποιός έρχεται σε κυπριακή σειρά

Ο σκηνοθέτης άφησε υπόνοιες για την αξιοπιστία της Νielsen (AGB) και δήλωσε ότι «ακόμα είμαστε στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν.»

H «Καταιγίδα» προβάλλεται καθημερινώς στις 21:30 από τη τηλεόραση Σίγμα και υπόσχεται πολλές εκπλήξεις στα επόμενα επεισόδια για τους τηλεθεατές.

Ο Σταύρος Ποταμάρης είναι γνωστός  από το «Βαλς με 12 θεούς» και το «Όμικρον Θετικό».

Παρακολουθήστε απόσπασμα από την εκπομπή 

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top