Σε διαθεσιμότητα έθεσε τον Γενικό Διευθυντή το ΔΣ του ΡΙΚ

Σε διαθεσιμότητα έθεσε τον Γενικό Διευθυντή το ΔΣ του ΡΙΚ

Σε διαθεσιμότητα έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ τον Γενικό Διευθυντή, Θανάση Τσώκκο.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το ΔΣ του ΡΙΚ συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή «και αποφάσισε ομόφωνα να θέσει σε διαθεσιμότητα τον Γενικό Διευθυντή ΡΙΚ κον Θανάση Τσώκο από την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 καθότι εξετάζονται  καταγγελίες  εις βάρος του».

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προστίθεται, καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Διευθυντής Προσωπικού και Διοίκησης, Κώστας Νικολαΐδης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE