Διόνυσος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 40χρονου - Συνελήφθη ο συγκάτοικός του

Διόνυσος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 40χρονου - Συνελήφθη ο συγκάτοικός του

Στον σταθμό των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (8/6) ο δράστης της δολοφονίας του 40χρονου αλλοδαπού στον Διόνυσο την περασμένη Τετάρτη (5/6).

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, συνελήφθη βάσει εντάλματος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο, ο 26χρονος ομοεθνής συγκάτοικός του, που ήταν και συγγενής του.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του θύματος επήλθε συνεπεία εξωτερικού τραύματος στον θώρακα από νύσσον και τέμνον όργανο και κακώσεων στο θώρακα και στην κοιλιά. Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έρευνα που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά εγκληματολογικά ευρήματα και προανακριτικά στοιχεία, πιστοποιήθηκε η παρουσία του δράστη στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος και η διαφυγή του από αυτόν.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο 26χρονος, κατά την ανάκριση, παραδέχθηκε την πράξη του λέγοντας πως οδηγήθηκε στο έγκλημα γιατί το θύμα είχε άσχημη συμπεριφορά προς το πρόσωπό του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE