Συγκάλεσε Εκτελεστικό Γραφείο για ανάλυση των εκλογών το ΔΗΚΟ

Συγκάλεσε Εκτελεστικό Γραφείο για ανάλυση των εκλογών το ΔΗΚΟ

Η Γραμματεία του Δημοκρατικού Κόμματος που συνήλθε σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 με αποκλειστικό θέμα την έναρξη της συζήτησης των εκλογικών αποτελεσμάτων της 9ης Ιουνίου αποφάσισε και έχει συγκαλέσει συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 στις 4 μ.μ. και συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου 2024 στις 4 μ.μ.

Στο πλαίσιο των συνεδριάσεων των συλλογικών οργάνων, θα γίνει διεξοδική συζήτηση και αποτίμηση του αποτελέσματος των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.