ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές ενδέχεται να πέσουν σε ορισμένες περιοχές

Βροχές ενδέχεται να πέσουν σε ορισμένες περιοχές

Αρχίζουν σιγά σιγά να αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες. Έτσι και εμείς θα πρέπει να ξεκινήσουμε να βγάζουμε από τα ερμάρια μας τα χειμωνιάτικα μας ρούχα .

Ασθενής χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή, ενώ σταδιακά από την Πέμπτη ασθενής ψηλή πίεση θα αρχίζει να επηρεάζει την Κύπρο.

Σήμερα, κυρίως αίθριος θα είναι αρχικά ο καιρός στις περισσότερες περιοχές, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια παράλια, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, κυρίως στα βόρεια, νωρίς το πρωί.

Αργότερα, νεφώσεις που σταδιακά θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά, στο εσωτερικό ή και στα νοτιοανατολικά, μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια και το απόγευμα στα νότια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε κυρίως αίθριος καιρός θα εναλλάσσεται με παροδικές χαμηλές νεφώσεις, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στις περισσότερες περιοχές λίγο ταραγμένη, ενώ στα ανατολικά παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 19 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται αυξημένες, κατά διαστήματα, μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες νωρίς το απόγευμα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται σταδιακά άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Επέβαινε σε μοτοσικλέτα ο στόχος της απόπειρας φόνου - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Επέβαινε σε μοτοσικλέτα ο στόχος της απόπειρας φόνου - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04) στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top